Η Ελένη Μενεγάκη ανέλαβε την ευθύνη και τ’ αλλάζει όλα

Ελένη Μενεγάκη

Ραντεβού με νέα πρόσωπα, η ώρα της κρίσης για τους παλιούς...

Καθημερινές συσκέψεις με τους παλιούς και ραντεβού με νέους συνεργάτες έχει η Ελένη Μενεγάκη αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή είναι αυτή που βλέπει πρώτα τους ενδιαφερόμενους και αναλόγως -αν όλα πάνε καλά- ακολουθεί και δεύτερο ραντεβού με την παρουσιάστρια. Την ίδια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη το προσεχές διάστημα θα δει έναν έναν τους συνεργάτες της προσωπικά, ώστε να διαμορφώσουν το νέο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν, αν και εφόσον αυτή συνεχιστεί.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια μεγάλη σύσκεψη με τους δημοσιογράφους της εκπομπής αλλά και με τα πρόσωπα που εμφανίζονται μπροστά από τις κάμερες. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλη της την ομάδα, ενώ παράλληλα ανέλαβε όλη την ευθύνη για τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα κάνει επαφές με τα νέα πρόσωπα, ώστε να βρει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα τονώσουν τη θεματολογία της εκπομπής. Το μόνο σίγουρο είναι η παραμονή της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Ελένης Γελαλή και του Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται και του χρόνου στην εκπομπή της Ελένης, καθώς έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα έτος. Όσον αφορά στο μέλλον της Κατερίνας Ζαρίφη το συμβόλαιό της έληξε στις 30 Ιουνίου και περιμένει την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με την παραμονή της ή όχι στην ομάδα.