Ελένη Μενεγάκη: Ανανεωμένη και αγχωμένη στην πρεμιέρα – «Δεν ξέρω αν θα είμαστε η παρέα σας μέχρι τέλος Ιουνίου»

Ελένη Μενέγακη

«Φέτος είναι λίγο απρόβλεπτα τα πράγματα... Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές...»

[dfp_ads id=236982]

Στη μία το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη. Ανανεωμένη και λαμπερή, με midi φόρεμα σε φωτεινό μπλε χρώμα και γόβες σε metallic silver απόχρωση, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και δεν έκρυψε το άγχος της. «Εγώ πάλι τώρα, γιατί έχω άγχος; Αναρωτιέμαι κάθε χρόνο το ίδιο πράγμα. Λέω «καλά δε ντρέπεσαι; Τι να πουν και οι καινούριοι»; Τόσα χρόνια, ξεπεράσαμε τις δύο δεκαετίες… για ποιο λόγο να έχω στην πρώτη εκπομπή τόση αγωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη Μενεγάκη, χαμογελαστή αλλά προβληματισμένη, μίλησε για την αβεβαιότητα που επικρατεί μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες: «Φέτος είναι λίγο απρόβλεπτα τα πράγματα για πολλούς από μας σε αυτό το χώρο. Δεν ξέρω αν θα είμαστε η παρέα σας μέχρι τέλος Ιουνίου ή μέχρι όποτε… Μέχρι όποτε, εμείς την αισιοδοξία, το κέφι, το χαμόγελο, αυτό που χρειάζεστε κι εσείς κι εμείς, δεν πρόκειται να το αποχωριστούμε. Πάντα σας λέγαμε και το πιστεύουμε ότι πρέπει τα πράγματα να τα σκεφτόμαστε θετικά».

Οι αλλαγές που έχει κάνει η παρουσιάστρια φέτος στην εκπομπή είναι μικρές αλλά χαρακτηριστικές, όπως είπε: «Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές λίγο στα θεματάκια, κάποιες αλλαγές λίγο στο σπίτι μας, το φρεσκάραμε, το κάναμε λίγο πιο κοριτσίστικο».