Ελένη Καστάνη: «Μου φαίνεται έξυπνος ο Πάνος Καμμένος»

«Είμαστε σε μια χώρα με υπερφυσικό δημόσιο, υδροκέφαλο»

Η Ελένη Καστάνη κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης στον καναπέ της Τατιάνας Στεφανίδου για μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης. Όταν η συζήτηση έφτασε στην πολιτική, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές, η ηθοποιός είπε: «Θέλω να είναι μια χώρα αξιοκρατική, μια χώρα σοβαρή. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι χύμα. Αυτό το σχέδιο που λέω είναι και λίγο γερμανικό και λίγο αριστερό, τα έχει όλα».

«Μου φαίνεται έξυπνος. Οι άνθρωποι που φαίνεται στο μάτι ότι είναι έξυπνοι τους συμπαθώ πολύ», είπε η Ελένη Καστάνη για τον Πάνο Καμμένο. Όταν η Τατιάνα είπε στην ηθοποιό ότι οι πιο αριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, η Ελένη Καστάνη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι μιζέρια». 

«Δεν καταπίνεται ο Καμμένος από τους πιο αριστερούς», τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ελένη Καστάνη απάντησε: «Από μένα όλα καταπίνονται. Ότι είναι σωστό και πρέπει να γίνει για να πάμε μπροστά και να προχωρήσουμε το καταπίνω, δεν έχω πρόβλημα. Εγώ διαφωνώ με αυτά που λένε ότι στο δημόσιο δεν πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα. Πήγαινα κάποτε στην εφορία και ήταν 30 υπάλληλοι που δεν δούλευαν και τώρα είναι πέντε υπάλληλοι και δέκα άδεια γραφεία και γίνεται η δουλειά. Και λες πώς γινόταν η δουλειά, όλα αυτά τα άδεια που καθόντουσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τι δουλειά έκαναν; Θα τρελαθώ! Είμαστε σε μια χώρα με υπερφυσικό δημόσιο, υδροκέφαλο το οποίο ήταν το όνειρο και ο σκοπός της δικιάς μου της εποχής. Υπάρχει κι άλλος δρόμος στη ζωή».

//www.youtube.com/embed/lYZD-rUrtZI