Ελένη Καστάνη: Γιατί σταμάτησε το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»;

Τι αποκάλυψε για την διανομή των ρόλων;

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν το σήριαλ να έχει κοπεί, επειδή τσακώθηκαν μεταξύ τους οι συντελεστές.

«Δεν τσακωθήκαμε και αυτό αποδείχθηκε και στη συνέχεια γιατί ξανασυνεργαστήκαμε. Έξι επεισόδια γυρίστηκαν και στο έβδομο είχαμε γυρίσει κάποιες σκηνές… Είχε κάνει τόση επιτυχία όσο κάνει τώρα ένα σήριαλ που έχει κάνει 26 επεισόδια. Ήταν κάτι το τρομερό, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Θεωρώ ότι ήταν η τύχη του να μην γίνει αυτό το σήριαλ. Είχε ένα… στράβωμα από την αρχή.

Είχε ξεκινήσει με άλλη διανομή και μετά σταμάτησε και άλλαξαν κάποιες. Ήταν διαφορετική η τετράδα, η μόνη κοινή ήμουν εγώ και στις δύο εκδοχές. Γι’ αυτό υπήρχαν σκηνές που είχαν γυριστεί πριν τις διακοπές, πριν τον Αύγουστο και έτρεχα στα διόδια, με την προηγούμενη διανομή, χωρίς να φαίνεται και έμπαινα στο σπίτι με άλλη διανομή. Μετά γυρίστηκε η συνέχεια.

Συζητήθηκε για να γυριστεί σε ταινία. Μου το λέγανε και πρόσφατα, πριν καμιά πενταετία και τώρα πια τους έλεγα δεν έχει νόημα, γιατί έχουμε μεγαλώσει και δεν μπορούσε να πείσουμε. Ήταν ένα σήριαλ που έβγαλε πολύ κόσμο, εκεί έπαιξε ο Τσιμιτσέλης για πρώτη φορά».