Ελένη Γερασιμίδου: Μόλις ένιωσα την αδελφή μου, πήγα στο χειρουργείο με θάρρος

Δείτε την εξομολόγηση της ηθοποιού για την αδελφή της

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα του Joy για το ποια ήταν η σχέση της με την αδελφή της Νατάσα και πως αντιμετώπισε το γεγονός όταν εκείνη αρρώστησε. 

«Στην αρχή το αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα. Μάλιστα δε το έμαθα από εκείνη, μου το είπε ένας τεχνικός του μαστογράφου με έναν πολύ περίεργο τρόπο, τέλοσπάντων δεν εχει σημασία. Έτρεξα αμέσως. Στο ταξί έκλαιγα και μου είπε μία κυρία που άκουσε που πήγαινα «Δεν ξέρω σε ποιον πάτε και γιατί, αλλά όταν φτάσετε μην κλαίτε. Στην αρχή ήμουν πολύ άσχημα. αυτό το πράγμα κράτησε 10 χρόνια και με πολύ δύναμη από τη μεριά της» είπε η ηθοποιός για την ημέρα που έμαθε για την κατάσταση της υγείας της αδελφής της.

«Σε πολύ οριακές στιγμές την έχω νιώσει, μη φανταστείτε ότι την είδα. Ένιωσα μια γλύκα στην ατμόσφαιρα και ένα κουράγιο, σε δύο εγχειρήσεις που έκανα πολύ σοβαρές. Στην πρώτη είχα φοβηθεί πάρα πολύ, που δεν ήταν τόσο σοβαρή. Και μόλις ένιωσα αυτό πήγα στο χειρουγείο με θάρρος. Και στη δεύτερη ήξερα πως θα πήγαιναν καλά τα πράγματα παρόλο που ήταν δύσκολη η κατάσταση. Έληξε καλά»

Δείτε τη συνέντευξή της:

//www.youtube.com/embed/jj_yuDPt7Rw