Ελένη Γερασιμίδου κατά δημοσιογράφων για Λαζόπουλο: «Βγάλανε κάποια λεφτά στην πλάτη τη δική μου»!

«Άλλη φορά δεν πρέπει να πολυμιλάω γιατί το επίπεδο είναι τέτοιο που δεν δίνουν σημασία σε αυτά που λες, δίνουν σε ότι νομίζουν αυτοί».

Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε η Ελένη Γερασιμίδου σχετικά με το θέμα που προέκυψε μετά από δηλώσεις της για τον Λάκη Λαζόπουλο. Η ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού τόνισε πως: «Ήταν μια άδικη επίθεση στο ΚΚΕ. Δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν έχω το τηλέφωνό του. Εγώ επικοινωνούσα με τον αδερφό του. Στο Αλ Τσαντίρι όχι, δεν θα πάω. Στο θέατρο θα το σκεφτώ», πρόσθεσε: «Άλλη φορά δεν πρέπει να πολυμιλάω γιατί το επίπεδο είναι τέτοιο που δεν δίνουν σημασία σε αυτά που λες, δίνουν σε ότι νομίζουν αυτοί. Δεν πρέπει να είμαι αυθόρμητη. Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ αυτές τις μέρες, πάρα πολύ! Βγάλανε κάποια λεφτά στην πλάτη τη δική μου κοροϊδεύοντας και έδειξαν απίστευτη κακία».

Να θυμίσουμε ότι η κ. Γερασιμίδου αρχικά είχε δηλώσει για τον κ. Λαζόπουλο: «Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου» και σε επόμενη αναφορά της στο θέμα είχε πει:«Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ. Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει και αυτό ο κόσμος. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, μόνο τα πρώτα χρόνια, οπότε καμία φιλία δεν έχει χαλάσει».