Ελένη Φουρέιρα: Όταν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για την καταγωγή της

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που έχουμε την ανάγκη να πούμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και νιώθουμε και λίγο πιο δυνατοί».

Στην πρεμιέρα των Αποκαλυπτικών, η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε στον Μένιο Φουρθιώτη για τη στιγμή που ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια για την καταγωγή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκμυστηρεύθηκε πως: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που έχουμε την ανάγκη να πούμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και νιώθουμε και λίγο πιο δυνατοί. Εγώ θεώρησα, επειδή είχα πάρει πάρα πολλά μηνύματα από θαυμαστές μου παιδιά που έχουν βιώσει την ίδια κατάσταση με μένα, ένιωσα την ανάγκη να τους δείξω ότι δεν αξίζει ούτε να στεναχωριέσαι, ούτε να μπαίνεις στη διαδικασία του άγχους να ζεις όλο αυτό. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουν όνειρα και όλοι έχουν το δικαίωμα στα όνειρα. Έχουν το δικαίωμα στη δουλειά, στο να προχωρήσουν. Είναι λάθος να βάζουμε ταμπέλες και να μπαίνουν τα νέα παιδιά στη διαδικασία να λένε «αχ, τώρα έχω γεννηθεί εκεί, δεν θα μπορέσω να το πω, φοβάμαι γιατί ξέρω ότι δεν θα με πάρουν για δουλειά». Είναι λάθος αυτό». 

https://www.youtube.com/embed/M-BwyLKZ4QA