Ελένη Φουρέιρα: «Είναι ντροπή να λένε… Πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision»

Ελένη Φουρέιρα

"Όταν πηγαίνεις σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία, λες "τι θα κάνω τώρα εγώ; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία";

Η Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή την εκπροσώπηση της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, δίνει μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος, στο ΡΙΚ:

[dfp_ads id=236982]

«Όταν πηγαίνεις σε μια δισκογραφική και σε διώχνουν γιατί είσαι από την Αλβανία, λες «τι θα κάνω τώρα εγώ; Δεν θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα γιατί είμαι από την Αλβανία»; Πρέπει αυτό να σταματήσει. Είναι ντροπή για τον κόσμο να ακούει ένα νέο παιδί να λέει «Είσαι από την Αλβανία, πήγαινε με την Αλβανία στη Eurovision».

Νιώθω ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο γιατί έχω τρεις πατρίδες. Αυτό είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο.

Δεν μου έλειψε ποτέ το φαγητό γιατί είχα δυο γονείς που δεν θα έτρωγαν για να φάμε.

Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από μια χώρα λίγο περίεργα, με σφαίρες, να μην ξέρεις τις είναι αυτό, με φόβο και να πηγαίνεις σε κάτι καινούριο και να πρέπει να χρίσεις τη ζωή σου από την αρχή.

Δεν χαρίστηκα ποτέ στη σκηνή και δύο άτομα να είχε κάτω, τραγουδούσα γι’ αυτά τα δύο άτομα. Ανέβαινα στη σκηνή κι έλεγα εδώ είναι ο φυσικός μου χώρος».

Διαβάστε όλα τα νέα για τη Eurovision εδώ…