Ελένη Χατζίδου: Η γνωριμία της με τον Παντελή Παντελίδη και η στιγμή που έμαθε ότι σκοτώθηκε!

«Με παίρνει τηλέφωνο ένας αριθμός και...»

Για τη φιλία της με τον Παντελή Παντελίδη, το πόσο την στήριξε, αλλά και τη στιγμή που έμαθε για το θάνατό του μίλησε συγκινημένη  στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά» η Ελένη Χατζίδου

Η γνωριμία τους…
«Είχε πάρει μία άλλη κοπέλα τηλέφωνο για να πάει μαζί του να τραγουδήσει, η οποία δεν μπορούσε, αλλά είναι πολύ φίλη μου. Και επειδή δεν μπορούσε αυτή, σκέφτηκε εμένα. Η πρώτη της σκέψη ήμουν εγώ και μου λέει κάνει κάποια live ο Παντελής ο Παντελίδης…». Τότε ο τραγουδιστής δεν ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό, ωστόσο από τις περιοχές κοντά στη γειτονιά του, αλλά από όσους τον γνώριζαν από το youtube είχε ήδη αποκτήσει το κοινό του.

Η δύσκολη στιγμή που έμαθε για το χαμό του…
«Ήμουν έξω, σε ραντεβού. Με παίρνει τηλέφωνο ένας αριθμός και στέλνω μήνυμα «ποιος είναι;». Ήταν η Μαίρη Αρώνη, από τον ΑΝΤ1 και της λέω «είμαι σε ραντεβού, θα σε πάρω μετά». Μου απαντά «θέλω να μιλήσουμε για τον Παντελίδη». Την προηγούμενη μέρα έβλεπα το κομμάτι αυτό που έβγαλε για την Κύπρο, το οποίο είναι τρελό. Ποιον ενόχλησε και γιατί τον ενόχλησε…  Και λέω τώρα θα θέλουν να με ρωτήσουν, τι θέση θα πάρω… Που να πάει το μυαλό μου. Κι εκεί που της λέω «Θα σε πάρω σε μια ώρα», μου λέει «Σε παρακαλώ για ένα λεπτό» και, εκείνη τη στιγμή, που έρχεται μήνυμα στο κινητό από τον κομμωτή μου «έχω πάθει σοκ. Σκοτώθηκε ο Παντελής»!. Και παίρνω τη Μαίρη γιατί είναι δημοσιογράφος και της λέω «τι έγινε;» και μου λέει σε ένα λεπτάκι να σε βγάλω στον αέρα. Και βγήκαμε στον αέρα….»

Σοκ για την Ελένη Χατζίδου! Έμαθε στον αέρα ότι σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης!

Κηδεία Παντελίδη: Συντετριμμένη η Ελένη Χατζίδου στην εκκλησία

https://www.youtube.com/embed/88urNnWnCic