Ελένη Χατζίδου: Η επιτυχία, οι κρίσεις πανικού και η συνεργασία με τον Παντελή Παντελίδη

«Χάθηκα πως θα τα προλάβω όλα, να αποδείξω ότι δεν είναι μόνο ένα κομμάτι που ήρθε και θα φύγει αλλά θα έχω κάποια συνέχεια.»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στο καλοκαίρι παντού με αφορμή το νέο της βιντεοκλιπ για την επιτυχία που ήρθε και την άγχωσε αλλά και για τον Παντελή Παντελίδη  με τον οποίον θα ήθελε να ξανασυνεργαστούν στο μέλλον.

Για την επιτυχία και τις κρίσεις πανικού: «Ειδικά μετά από μια επιτυχία πρέπει να αποδεικνύεις ότι την άξιζες και ότι δε σου ήρθε ουρανοκατέβατη, οπότε είναι λίγο αγχωτικό όλο αυτό. Ναι, και νομίζω ότι σε αυτό οφείλονται και οι κρίσεις πανικού που έπαθα κάποια στιγμή. Πέρασα λίγο δύσκολα, ενώ είμαι χαρούμενη δεν μπορώ να το εξηγήσω, έκανα αυτό που αγαπάω και αυτό που ήθελα πάντα. Νομίζω ότι όλοι οι τραγουδιστές θέλουμε να καθιερωθούμε, να μας αναγνωρίσει ο κόσμος να κάνουμε τη δισκογραφία μας και να τραγουδάνε τα τραγούδια μας. Άρχισα να το πετυχαίνω όλο αυτό αλλά νομίζω με άγχωσε ίσως γιατί έγινε ένα πολύ μεγάλο βήμα για αρχή, οπότε λίγο χάθηκα πως θα τα προλάβω όλα, να αποδείξω ότι δεν είναι μόνο ένα κομμάτι που ήρθε και θα φύγει αλλά θα έχω κάποια συνέχεια.»

Για τον Παντελή Παντελίδη: «Πάντα καταλήγω να λέω ότι θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω με τον Παντελή. Τον λατρεύω, τον αγαπώ, έχω να πω μόνο καλά λόγια για αυτό. Έχω μαλώσει πάρα πολλές φορές για τον Παντελή όταν ακούω να λένε για όλους μας. Επειδή και ο Παντελής ακούστηκε ξαφνικά, αν και το παιδί τα έχτιζε όλα αυταά χρόνια. Όλοι θεωρήσαν πως βγήκε μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει. Σίγουρα δεν είναι έτσι και το αποδεικνύει.»

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή της: