Ελένη Χατζίδου για Παντελή Παντελίδη: «Ήταν συγκλονιστικό. Εγώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω»

Τι λέει για την ομάδα του Πρωινού και το γεγονός ότι έμαθε λίγο πριν βγει στον αέρα για το θάνατο του τραγουδιστή;

Καλεσμένη στην Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή NaMaSte, η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στην στιγμή που έμαθε για το χαμό του Παντελή Παντελίδη, λίγο πριν βγει στον αέρα του Πρωινού. Η ίδια νόμιζε ότι ήθελαν να την ρωτήσουν για το ντόρο που είχε γίνει με το στίχο του τραγουδιού του για τα «Κατεχόμενα».

«Δεν θέλω να πω τίποτα, ούτε για τα παιδιά για την ομάδα, μπορεί να πίστευαν ότι το είχα ακούσει. Με πήραν 10 και, και είχε γίνει 8 και. Βέβαια δεν είναι μεγάλο το διάστημα για να το ξέρω. Που να πάει το μυαλό μου; Το κατάλαβε η Φαίη, νομίζω μετάνιωσε την ίδια στιγμή…

Στον αέρα δεν ξέρεις και πως να αντιδράσεις. Δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ, να δω τι έγινε, πως έγινε, είναι σίγουρο, να το δουλέψω στο μυαλό μου. Να το δουλέψω ως γεγονός. Ήταν συγκλονιστικό. Εγώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έχω την πρεμιέρα μου κι έχω τη δουλειά μου σαν ψυχοθεραπεία και προσπαθώ να μην σκέφτομαι, γιατί αν κάτσω και το σκεφτώ…» είπε συγκινημένη η Ελένη Χατζίδου βλέποντας πλάνα της μαζί με τον Παντελή Παντελίδη από νυχτερινό κέντρο.