Ελένη απέναντι στον Παπαδάκη;

Διαβάστε: Το κανάλι του Alpha κάνει σκέψεις για να αυξήσει τη διάρκεια της εκπομπής ξεκινώντας από νωρίς νωρίς...

Ναι μεν υπάρχει ένα ισχυρό συμβόλαιο στην περίπτωση της Ελένης, αλλά οι πληροφορίες που έφτασαν στ’ αφτιά της ότι στον Alpha συζητούν να γίνει πιο… πρωινή για να «χτυπήσουν» τον Γιώργο Παπαδάκη τάραξαν την ηρεμία της.

Όχι πως δεν είναι η αγαπημένη του καναλιού και δεν τα κανόνισε όλα πριν φύγει, αλλά κάποιες φορές οι ανατροπές είναι αναπόφευκτες. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για κανένα κανάλι και όλα συζητιούνται σε συσκέψεις επί συσκέψεων. Τα τελευταία νέα όμως που έρχονται από την Κάντζα κάνουν λόγο για μια ισχυρή πρωινή ζώνη που θέλει να εξασφαλίσει ο Alpha. Kαι μπορεί μεν ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου να θεωρούνται το νέο αίμα του καναλιού, αλλά δεν κατάφεραν να… έρθουν πάνω στην ώρα με τις υψηλές τηλεθεάσεις. Αυτό φαίνεται ότι προβληματίζει το κανάλι και μετά τις πληροφορίες ότι ο ΑNT1 και το Μega ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις πρωινές τους ζώνες, στον Alpha σκέφτεται να περάσουν στην αντεπίθεση με το… βαρύ πυροβολικό τους, την Ελένη Μενεγάκη!

Μάλιστα, το εν λόγω concept που σκέφτονται θέλει τον «Καφέ» να μετατρέπεται σε infotainment πρόγραμμα, με το κομμάτι της ενημέρωσης να αναλαμβάνει ο έμπειρος Σπύρος Λάμπρου. Είναι ένα σενάριο που σαφώς δεν ικανοποιεί την Ελένη, καθώς δεν θέλει να αυξηθεί η διάρκεια της εκπομπής αλλά ούτε και να αλλοιωθεί ο αμιγώς ψυχαγωγικός χαρακτήρας της.

Συνάντηση με τους Γερμανούς όντως υπήρξε, αλλά δεν διέρρευσε αν της προτάθηκε ευθέως μείωση των αποδοχών της. Αυτό που ωστόσο ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού είναι ότι ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται να αλλάξει το budget της εκπομπής, ενώ και το αίτημα της Ελένης για ριζική αλλαγή σκηνικού στον «Καφέ» δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αποδεκτό. Κάποιες μικροαλλαγές βέβαια θα γίνουν, αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι καινούργιο από την αρχή. Μέχρι στιγμής φυσικά, γιατί τα δεδομένα αλλάζουν.

Πηγή: Λοιπόν