Έλενα Τσαβαλιά: Τι είπε για τις αλλαγές στην ομάδα του MEGA με ΜΙΑ;

Έχει δει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας η κάμερα του Σπίτι μου σπιτάκι μου συνάντησε την Έλενα Τσαβαλιά η οποία αποκάλυψε πως προέκυψε η ιδέα του τίτλου της εκπομπής «Ήταν ιδέα του Μάρκου και σημαίνει στο Mega με μία όλα!» 

Για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Το βλέπω σα γειτονιά, είναι το αντικρινό μας σπίτι. Ερχόμαστε φεύγουμε, δεν είμαστε ιδιοκτήτες, είμαστε ενοικιαστές νομίζω, όλοι είμαστε ενοικιαστές, εάν σου κάτσει πολύ καλά γίνεσαι και ιδιοκτήτης.» είπε η ¨Ελενα Τσαβαλιά που ανέφερε πως είδε μονάχα την πρεμιέρα τους.»

Για τις αλλαγές στην ομάδα του ψυχαγωγικού προγράμματος του MEGA: «Δε θα σχολιάσω τις αποφάσεις των ανθρώπων του MEGA, προς Θεού. Εκείνοι αποφασίζουν, εκείνοι βρίσκουν τον τρόπο, δεν είμαι εδώ για να σχολιάσω τις αποφάσεις τους. Εγώ δεν είμαι συμπαρουσιάστρια, το έχω τονίσει και αυτό πολλές φορές. Ανήκω στην ομάδα. Κι άλλοι άνθρωποι ανήκουν στην ομάδα αυτό δε σημαίνει ότι δικαιούμαστε να προτείνουμε ή να απορρίπτουμε πρόσωπα. Ο κ. Σεφερλής προτείνει βεβαίως, συζητάει αλλά η τελική επιλογή των ανθρώπων είναι του MEGA. Ο κ. Παπαδόπουλος δε θα είναι στην ομάδα κατ' επιλογήν του. Δεν θα είναι μπροστά από τις κάμερες. Θα είναι στην ομάδα αλλά πίσω από τις κάμερες. Ήταν δική του επιλογή να είναι πίσω από τις κάμερες, ήταν σεβαστό.»

Δείτε όσα είπε για τα δύο πρωινά:

//www.youtube.com/embed/6A90nEhnkc0