Έλενα Παπαρίζου: «Ο κάθε καλλιτέχνης που πάει Eurovision, δεν πάει για να ξεφτιλίσει τη χώρα»

Έλενα Παπαρίζου

Τι λέει για τις συμμετοχές της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα;

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στον Λαμπρούκο Μπαλαντέρ, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Έλενα Κώνστα, για τα νέα της τραγούδια, αλλά και τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στην φετινή Eurovision. Πως της φαίνονται τα δύο τραγούδια; Η ΕΡΤ της πρότεινε φέτος να συμμετάσχει και τι θα απαντούσε σε ενδεχόμενη ανάθεση από την Ελλάδα στο μέλλον;

[dfp_ads id=236982]

Η Γιάννα Τερζή και η Ελένη Φουρέιρα…

«Ξέρω ότι η Γιάννα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Όνειρό μου». Εντάξει, τη Γιάννα την ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχω συνεργαστεί άψογα με τον πατέρα της δύο φορές, τους θεωρώ από τους πολύ καλούς φίλους που έχω στο πεντάγραμμο, όλη την οικογένεια. Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι, γιατί έχει και κάποια βαλκανικά στοιχεία, πιο ελληνικά στοιχεία.

Γνωρίζω και για την Ελένη Φουρέιρα, ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με ένα καταπληκτικό τραγούδι που έχει γράψει ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου.

Εύχομαι να πάνε θαυμάσια και οι δύο οι χώρες, μην ξεχνάμε Έλληνες είμαστε όλοι και να περάσουν πανέμορφα. Δεν μπορεί ίσως όλοι να αγαπάνε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει η χώρα και πρέπει κατευθείαν να ξεκινήσουμε να λέμε κακίες.

Εγώ ξέρω ότι ο κάθε καλλιτέχνης που πάει, δεν πάει ούτε για να ξεφτιλίσει τη χώρα, ούτε τον εαυτό του. Πάει και δίνει τον καλύτερό του εαυτό και πιστεύει στο τραγούδι που έχει. Τουλάχιστον για την προσπάθεια πρέπει να σεβόμαστε κάτι. Καλή επιτυχία και στα δύο κορίτσια μας γιατί είναι καταπληκτικές και διαφορετικές. Δεν συγκρίνονται, δεν πρέπει ποτέ ο καλλιτέχνης να συγκρίνεται με άλλον».

Η ΕΡΤ και ενδεχόμενη μελλοντική συμμετοχή στη Eurovision

Η ΕΡΤ φέτος σε πλησίασε τελικά»; Φέτος όχι, δεν με πλησίασε
Ε, του χρόνο θα σε πλησιάσει… Χαχαχα, μην το λες!
Εσύ θα το συζήταγες ; Γιατί είχες προσπαθήσει πάλι για την Σουηδία… Ναι το 2014 είχα προσπαθήσει, είχα έρθει 4η σε 32 τραγούδια. Κοίτα με το κατάλληλο τραγούδι και ανάλογα το πρόγραμμα… Σαφώς αν ποτέ γινόταν η ανάθεση, θα έπρεπε να δω ότι μ’ αρέσει το τραγούδι, αν συμβαδίζει με το πρόγραμμα, δεν μπορεί να γίνει τελευταία στιγμή.
Δεν έχεις αυτόν τον φόβο δηλαδή, μην πουν γιατί ξαναπάει; Και ο Αλεξάντερ Ρίμπακ που είχε θριαμβεύσει, φέτος ξαναπάει. Καλά κάνει! Και στη Σουηδία, η νικήτρια του 1999 έχει δώσει άλλες 10 συμμετοχές! Και η Loreen επίσης, πέρυσι είχε προσπαθήσει και δεν κέρδισε. Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Υποτίθεται ότι ένας καλλιτέχνης είναι σαν τον πρωταθλητισμό. Δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός φέτος χάσει, του χρόνου δεν θα προσπαθήσει να ξαναπάρει το Κύπελλο;

Τηλεοπτικά θα σε ξαναδούμε; Στην επιτροπή του The Voice; Κοίτα, η κουβέντα όσον αφορά το Voice έχει γίνει, μακάρι όλα να πάνε καλά και θα μας δείτε ακριβώς όπως ήμασταν.

Άντε μπράβο, γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! (γελάει) Κι εσύ bullying μου κάνεις, όπως ο Πάνος με τον Σάκη! Έχει πολύ πλάκα, ευτυχώς που έχω χιούμορ και δεν τα παρεξηγώ τα αγόρια μου!

Διαβάστε όλα τα νέα για τη Eurovision εδώ…