Έλενα Μακρή Λυμπέρη: «Η Ελένη Μενεγάκη έκανε κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς»

Έλενα Μακρή Λυμπέρη

«Κανένας δεν θέλει να του πειράζουν τα παιδιά του κι εμένα μου πείραξε το παιδί μου».

Καλεσμένη στο Όλα Ξεκόλλα, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για τη διαμάχη της με την Ελένη Μενεγάκη, εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να «εκραγεί».

«Γιατί να την ξεκόψω την Ελένη από το περιοδικό; Έχει φύγει από την ελληνική τηλεόραση; Κι επειδή μου έκανε; Ξέρεις πόσοι άλλοι μου έχουν κάνει; Ποτέ δεν ήμασταν φίλες. Έχουμε βρεθεί στο σπίτι μου κι εσύ μαζί με την Ελένη, έχουμε κάνει dinner μαζί και με αυτούς και με πολύ άλλο κόσμο, μια άλλη εποχή της ζωής μας. Εγώ προσέχω πολύ όλους τους ανθρώπους στα περιοδικά. Προσέχω ιδιαίτερα γιατί είμαι μητέρα τριών παιδιών.

[dfp_ads id=236982]

Πολλές φορές μου είχαν έρθει φωτογραφίες την περίοδο του διαζυγίου της Ελένης που έδειχναν τα παιδάκια της μαζί της και ήμουν Κέρβερος να μην μπει καμία φωτογραφία. Πάντοτε, ένα τηλεφώνημα αρκούσε για να αλλάξω μια φωτογραφία. Πάντα με την Ελένη είχαμε μια καλή σχέση, βλεπόμασταν, είχα πάει και στην εκπομπή της… Δεν ξέρω γιατί πειράχτηκε. Δεν ξέρω. Εγώ έβαλα τα παιδιά της με πίξελ (μωσαϊκό), τήρησα ό,τι μου έχουν πει να κάνω, δεν έχω τη συνείδησή μου βεβαρημένη. Αισθάνομαι ότι έκανα το σωστό.

Η Ελένη έκανε κάτι που με έκανε να «εκραγώ», έκανε κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ κανείς. Για να το κάνει πρέπει να έχεις ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα. Να ζητήσεις να αποσυρθεί το περιοδικό από τα περίπτερα. Αυτό είναι η καταστροφή του περιοδικού. Κλείνει το περιοδικό! Έχω 3 παιδιά και ένα τέταρτο, το Hello. Κανένας δεν θέλει να του πειράζουν τα παιδιά του κι εμένα μου πείραξε το παιδί μου».