Έλενα Ακρίτα σε Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να μείνετε και άλλο εκεί που είστε»!

Έλενα Ακρίτα

Γονάτισε μπροστά της η Ελένη: "Θέλω μία ώρα οι δυο μας. Θα χαρώ πάρα πολύ. Για μένα ότι ήρθατε είναι μια υπέρβαση, το εκτιμώ και θα το έχω πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου".

Ίσως τη μεγαλύτερη αλλαγή που έκανε η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν, να την είδαμε το μεσημέρι της Τρίτης. Όταν, έχοντας απέναντί της την Έλενα Ακρίτα, δεν δίστασε να την ρωτήσει παίρνοντας όλα τα ρίσκα: «Θέλω να μου πείτε ειλικρινά, σήμερα που ήρθατε εδώ, είχατε κανένα σφίξιμο στην καρδιά; Ότι δηλαδή «τώρα εγώ θα πάω σε μια μεσημεριανή εκπομπή που την παρουσιάζει μια γυναίκα την οποία γνωρίζω γιατί είναι σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, αλλά υπάρχει ανεπαίσθητα αυτή η εικόνα μέχρι πού μπορούμε να πάμε και να εκτεθούμε λίγο παραπάνω»;».

«Θέλετε να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας;», ρώτησε η Έλενα Ακρίτα. «Φυσικά κι επειδή ξέρω ότι θα είστε απόλυτα ειλικρινής, έχω πάρει ήδη την πρώτη ανάσα», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη. Τα όσα ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, ομολογουμένως, δεν τα ακούς συχνά στην ελληνική τηλεόραση:

[dfp_ads id=236982]

«Το έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια να συναντηθούμε τηλεοπτικά και δεν έτυχε να γίνει. Μόλις έφυγα από την τηλεόραση έκοψα λίγο τις παρτίδες μου με τον χώρο. Πέρυσι αισθάνθηκα ότι κορυφώθηκε μια αρνητική ενέργεια με εσάς, Σαν να… «έλα να τελειώνουμε»! Αυτό, επειδή με πολύ διαφορετικό τρόπο και πολύ περισσότερα χρόνια από εσάς το νιώθω κι εγώ -είναι οι άνθρωποι που καταφέρνουν να είναι στην επιφάνεια, είναι στην επικαιρότητα, ακόμα ίσως αφορούν κάποιους ανθρώπους και αυτή η λύσσα για αποδόμηση-, με έπιασε ένα ανάποδο!

Ξαφνικά είπα «θέλω να πάει καλά αυτή η γυναίκα. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε έχουμε πει ποτέ. Όμως θέλω να πάει καλά. Το πολεμάει έντιμα, με απίστευτες σαχλαμάρες τις οποίες εγώ μπορεί να μη δω -θα σας το πω κι αυτό λοιπόν- αλλά και με πάρα πολύ καλές στιγμές και τι να κάνουμε; Έφτασε εκεί που έφτασε και δεν έφτασε τυχαία». Θέλω να μείνετε και άλλο εκεί που είστε. Θέλω να μείνετε εκεί που είστε. Και γίνεται. Κι εγώ είμαι από τα 18 μου. Είμαι 40 χρόνια στον γραπτό λόγο σε μία πρώτη γραμμή. Κάποτε μπορεί να σταματήσω, αλλά έχετε πολλά χρόνια ακόμα εσείς».

Στο φινάλε της κουβέντας τους, η Ελένη Μενεγάκη γονάτισε μπροστά στην Έλενα Ακρίτα και είπε: «Είστε μια υπέροχη παρέα και στεναχωριέμαι που θα μου φύγετε. Αισθάνομαι σαν να σας αποχαιρετώ εγώ, ενώ σας θέλω παραπάνω. Και γι’ αυτό, εγώ θα σας περιμένω όποτε σας κάνει κέφι από το Γενάρη και μετά. Θέλω μία ώρα οι δυο μας. Θα χαρώ πάρα πολύ. Για μένα ότι ήρθατε είναι μια υπέρβαση, το εκτιμώ και θα το έχω πάντα στο μυαλό  και στην καρδιά μου».