Ελεάννα Παπαϊωάννου: «Κάποιοι παρεκτρέπονται αλλά δε δίνω σημασία»

«Είχε γεμίσει το χώρο με τόσα πολλά λουλούδια που δεν...»

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και μίλησε και την Αρετή Σίδερη για το πως διατηρεί τη σιλουέτα της κομψή και τα αν την έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση οι επίμονοι θαυμαστές…

Σε έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση επίμονοι θαυμαστές;

Με φλερτάρουν, αλλά τους απαντάω ανάλογα! (γέλια) Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια ένας ευγενέστατος άντρας είχε γεμίσει το καμαρίνι μου με λουλούδια. Υπήρχε ένα βάζο τεράστιο, όσο είναι η ντουλάπα μου σε ύψος! Είχε γεμίσει το χώρο με τόσα πολλά λουλούδια που δεν υπήρχε ουγόνο ν'αναπνεύσουμε! Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι παρεκτρέπονται , αλλά δε δίνω σημασία.

Πώς έχασες τα περιττά κιλά;

Δεν έχω καμιά σπουδαία διαφορά από τότε (από την εποχή του Fame Story). Βέβαια, βλέποντας στιγμιότυπα στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι ότι ήμουν πιο φουσκωμένη. Πρέπει να ήταν η εφηβεία, γιατί και τώρα είμαι στα ίδια κιλά. Τώρα όμως γυμνάζομαι, αλλά δεν κάνω κάτι υπερβολικό. Σε ό,τι αφορά στη διατροφή μου, αποφεύγω τα προϊόντα με γλουτένη, αναψυκτικά, γλυκά, τηγανητά, και κυρίως, δεν πίνω αλκοόλ, γιατί δεν μου αρέσει. Με μπαμπά αθλητή στο σπίτι, ήμασταν πολύ προσεκτικοί ανέκαθεν με τη διατροφή μας.

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες της τραγουδίστριας….

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Κολέτσα για Fame Story: «Ήμουν αντίθετη αρχικά, τελικά «παρασύρθηκα» και πήγα»