«Έκρηξη» Καβατζίκη για τις φωτογραφίες Λιάγκα στο ΟΚ: «Ότι πιο trash έχω διαβάσει σε περιοδικό»!

Σκληρή κριτική για τον τίτλο του θέματος - Η ...διακριτική ειρωνεία του Γιώργου για το περιοδικό του ομίλου ΑΝΤ1

««Δεν χωράνε πια τα ρούχα μου» – Έφτασε τα 113 κιλά»
Με αυτόν τον τίλο δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ! τις φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στη Βουλιαγμένη, από το πρώτο του μπάνιο για το 2016. Ο Γιώργος Λιάγκας μεταξύ χιούμορ και ειρωνίας για το περιοδικό που ανήκει στον όμιλο ΑΝΤ1, είπε: «Ευχαριστώ το κανάλι μου και το ΟΚ! που με στήριξαν γι’ αυτό τον φιλανθρωπικό σκοπό».

Ο Άρης Καβατζίκης, ωστόσο, ιδιαίτερα ενοχλημένος από αυτό που διάβαζε, ξέσπασε και μίλησε έξω από τα δόντια: «Επειδή έχω κρατήσει άπειρες φορές στα χέρια μου και τα άλλα περιοδικά -έχω κατηγορηθεί ότι έχω κάνει την εκπομπή παραμάγαζο- θέλω να πω το εξής: Για το επίπεδο του περιοδικού ΟΚ!, ο τίτλος «Δεν με χωράνε πια τα ρούχα μου, έφτασε τα 113 κιλά» είναι για άλλου τύπου περιοδικά, trash. Δεν αξίζει για το επίπεδο αυτού του περιοδικού και των συναδέλφων του περιοδικού αυτός ο τίτλος. Είναι ότι πιο trash έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό σε περιοδικό! Λυπάμαι που το λέω και για τους συναδέλφους και για το κανάλι και για τον όμιλο. Αν θεωρούν αυτό που λέω τόσο κακό και θέλουν να μην ξαναέρθω εδώ να μου το πουν κι εμένα, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταπιώ άλλες ανοησίες! Το βρίσκω ότι πιο κακόγουστο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό».

«Το θέμα είναι αν θα πουλήσει με αυτό… Το θέμα είναι να πουλάνε. Αν είναι να το κλείσουνε να βγάλουνε εμένα χοντρό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας βάζοντας το κερασάκι στην «τούρτα» που έκαναν δώρο στο περιοδικό ΟΚ.