Έκλαψε η Χριστίνα Λαμπίρη στην τελευταία εκπομπή!

Όλα όσα είπε στην έναρξη για το "τέλος" του Excellent

Με το παραμύθι της Χιονάτης και το φινάλε του γνωστού παραμυθιού ξεκίνησε το τελευταίο Excellent. Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Όταν βρίσκεσαι κάπου 11 μήνες και δεν συνεχίζεται η συνεργασία είναι σαν το μπάρκο ναυτικού που πάει 11 μήνες και θαλασσοπνίγεται και μετά επιστρέφει στο λιμάνι του. Είναι μεταφορικές οι έννοιες, απλώς οι 11 μήνες αυτό μου κάνουν κάπως. Ήταν ένα ταξίδι υπέροχο, συναρπαστικό, με τα κύματα, με τη γαλήνη του, ότι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνει ένα ταξίδι για να έχει ενδιαφέρον και να το θυμάσαι δυνατά.», είπε η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Λαμπίρη εξομολογήθηκε: «Ότι κι αν ζήσαμε πίσω από τις κάμερες, γιατί καμία δουλειά δεν είναι εύκολη, δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω και νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνει όποιος θεωρεί τον εαυτό του επαγγελματία. Υπήρχαν στιγμές που η εκπομπή έβγαινε πολύ δύσκολα,. για πολλούς λόγους, αλλά είμασταν εδώ πάντα με το χαμόγελο. Δεν έχω καταφέρει να κρυφτώ ποτέ από εσάς, πάντα ξέρατε πριν από μένα τι μου συμβαίνει». 

Διαβάστε ακόμα:

Χριστίνα Λαμπίρη:«Το μόνο που μπορεί να χωρίσει τη Μελέτη και μένα είναι η τηλεθέαση μας»

Η Χριστίνα Λαμπίρη στο «Dancing with the Stars»;

Η Χριστίνα Λαμπίρη ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι – Δείτε φωτογραφίες!

Η λαμπερή εμφάνιση της Χριστίνας Λαμπίρη στο Excellent