Έκαναν έκπληξη στην Καινούργιου για τα γενέθλιά της!

Τι δώρο της έκανε η Αλέκα Καμηλά;

Τα γενέθλιά της είχε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκλεισε τα 30 της χρόνια. Φυσικά οι συνεργάτες της της ετοίμασαν μια έκπληξη στο πλατό της εκπομπής, καθώς έφεραν τούρτα, προκειμένου να σβήσει τα κεράκια on air.

Η Αλέκα Καμηλά έκανε ένα δώρο στην συνεργάτιδά της, ενώ πριν της το δώσει είπε στους τηλεθεατές: «Πρέπει να σας μιλήσω για τη θεωρία που υπάρχει και τη συζητάμε πολύ συχνά, για τα μεγέθη. Τα μεγέθη παίζουν ρόλο. Και παίζουν ρόλο σε συγκεκριμένα πράγματα ότι και να λέμε εμείς οι γυναίκες και οι άντρες πολλές φορές. Γιατί για την Κατερίνα μας μόνο αυτό το μέγεθος της αξίζει» και άνοιξε το κουτί, το οποίο περιείχε ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου και είπε: «Παιδιά είστε υπέροχοι. Θέλω να πω κάτι και στους τρεις σας και σε όλη την ομάδα. Μπορεί αυτή η χρονιά για εμάς να ξεκίνησε λίγο περίεργα, αλλά αλήθεια σας λέω, κάθε μέρα που περνάει δενόμαστε όλο και πιο πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ που σας έχω γνωρίσει και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για σήμερα, μέσα από την καρδιά μου. Θέλω να πω και στον κόσμο ότι μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα σήμερα και μηνύματα που λέτε τόσο όμορφα λόγια, όχι για την τηλεοπτική μου παρουσία, αλλά για το άτομό μου, την προσωπικότητά μου, για την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ανταποδίδω όλες τις ευχές, μου δίνετε πολύ αγάπη και τεράστια δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους».