Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι είπε για το X-Factor και τον Γιώργο Θεοφάνους;

«Τα talent show εξυπηρετούν την τηλεόραση και τίποτα άλλο».

Για την συμμετοχή της στο X-Factor και για τον Γιώργο Θεοφάνους μίλησε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο πλατό του «MEGA με μία» και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Θες τώρα να τα ξαναθυμηθούμε; Γενικά τα talent show που υπάρχουν στην τηλεόραση, εξυπηρετούν την τηλεόραση και τίποτα άλλο. Κι εμείς οι τραγουδιστές που θέλουμε να αναδειχθούμε μέσα από τα talent show, απλά πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι εκμεταλλευόμαστε αυτή την προβολή και μετά συνεχίζουμε την πορεία μας και τον αγώνα μας σε αυτό που θέλουμε να γίνει πραγματικότητα.

Εγώ τότε δεν το ήξερα αυτό και τα πήρα λίγο πολύ προσωπικά μέσα μου, στεναχωρήθηκα εκεί πάρα πολύ. Σίγουρα δεν θα πήγαινα, αν είχα αυτή την ωριμότητα, θα έκρινα να μην πάω. Δεν μετάνιωσα, απλά δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο και ψυχολογικά και φωνητικά. Πήρα μια αρνητική προβολή σε αυτό που κάνω γιατί το Dancing είναι κάτι που δεν είναι το επάγγελμά μου, δηλαδή και καλά να μην χόρευα, δεν θα μου λέγανε ότι είμαι κακή τραγουδίστρια. Όταν το όνειρό μου είναι να γίνω τραγουδίστρια και άκουγα άσχημες κριτικές, όλο αυτό σε επηρεάζει. Έχει κλείσει εκείνος ο κύκλος και δεν τον ανοίγω ξανά.

Έκανα πολύ καιρό για να ανέβω ψυχολογικά. Κατ’ αρχάς όταν πήγαινα για οντισιόν πάθαινα πανικό μετά, νόμιζα ότι κρίνομαι τόσο αυστηρά όσο κρινόμουν εκεί. Τον Γιώργο Θεοφάνους τον είδα, καλή ώρα, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο και είπαμε και “Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά”. Όπως είπα και πριν ήταν ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ που εξυπηρετεί την τηλεόραση, δεν νομίζω ότι είχε κάτι προσωπικό μαζί μου ο Θεοφάνους. Ούτε εγώ έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη γιατί έχει αφήσει και μια ιστορία και συνεχίζει να αφήνει».

https://www.youtube.com/embed/jdpwvdCdFuU