Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Αν συνέχιζα στο Survivor θα έπρεπε να αποκαλύψω πολλά, πράγματα που…»

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες...»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πιο ειλικρινής από ποτέ στη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα και στον Κώστα Μπουρούση μιλά για τους λόγους που την οδήγησαν εκτός του Survivor με οικειοθελή αποχώρηση…

«Θα είμαι ειλικρινής. Αυτό που με οδήγησε να αρχίσω να σκέφτομαι τη φυγή ήταν το γεγονός ότι δεν πέρναγα καλά στην παραλία λόγω των σχέσεων που είχα με τους υπόλοιπους παίκτες. Ένιωθα ότι δεν ταίριαζα με τον τρόπο που λειτουργούσαν. Αυτό με ωθούσε να έχω ακόμη παραπάνω την ανάγκη της αγκαλιάς των δικών μου ανθρώπων, με ταρακούνησε και με έβαλε κάτω να σκεφτώ τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική ζωή μου, ήταν ένα παιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

Δεν ήθελα να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου και ένιωθα ότι, αν συνέχιζα θα έπρεπε να αποκαλύψω πολλά, πράγματα που δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου. Ένιωθα τελικά ότι δεν ταίριαζα στο περιβάλλον. Για μένα είχε μεγαλύτερη σημασία να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπεια μου και να γυρίσω στη ζωή και στη δουλειά μου από το να μείνω και να ξεκατινιαστώ. Αν έμενα, θα έπρεπε να αδειάσω πολλούς παίκτες. Και δεν θα μου ήταν καθόλου εύκολο» εξηγεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!