Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η αποκάλυψη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την κλίκα! «Όταν ήρθε στην παραλία μας…»

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν αποκαλυπτική σε σχέση με το λόγο που δημιουργήθηκε η «κλίκα», αλλά και το ρόλο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δίνει με φειδώ τις απαντήσεις της γύρω από την ομάδα των Διασήμων στο Survivor, την κλίκα, αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτή τη φορά όμως και με κάποια πράγματα να έχουν ήδη γίνει γνωστά στον κόσμο, όπως το κομμάτι του φαγητού, η ίδια έκανε κάποιος αποκαλύψεις σχετικά με το λόγο που δημιουργήθηκε η κλίκα, αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Και εικονικά φαινόταν ότι υπάρχει μια ομάδα που κάνει περισσότερη παρέα, που ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους και υπάρχει και μια άλλη. Εγώ ένιωθα ότι αν πλησιάζω αυτή την άλλη, ένιωθα περισσότερο πίεση. Δεν ξέρω γιατί. Για αυτό και εκτός του ότι ήμουν και είμαι κατά στο να μπω σε μια κλίκα ή σε μια στρατηγική, το μόνο που ήθελα ήταν να έχω μια ελευθερία κινήσεων και μια ελευθερία λόγου. Και δεχόμουν πίεση πάνω σε αυτό. Γιατί όλα είναι κατακριτέα. Δηλαδή το ότι θα μιλήσω με τον Ντάνο, σημαίνει ότι «α! είναι προς την εκεί μεριά;». Πήγαινε έτσι.

Γιατί είχαμε διχαστεί… Γιατί είχε συμβεί κάτι το οποίο μέσα από την ομαδική συζήτηση που είχαμε κάνει, ότι το ρεζουμέ ήταν ότι κάποιος το ξεκίνησε για να διαχωριστούμε. Για να δει ποιοι πάνε από τη δικιά του τη μεριά και ποιοι πάνε από την άλλη. Κάτι το οποίο δεν ήθελα να μπω σε αυτή την ψηφοφορία. Πάλι πήρα μια θέση στη μέση γιατί αντιλαμβανόμουν ότι αν πω «ναι» κλίνω σε μια κλίκα, αν πω «όχι» τείνω σε μια άλλη κλίκα. Και πήρα μια ουδέτερη στάση στο τι είναι δίκαιο. Ναι αναφέρομαι και στο φαγητό, το οποίο είχα πει ότι αν αυτό μαυρίζει το όνομα της ομάδας και εκθέτει την ομάδα μας, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν είμαι υπέρ, αλλά μπορώ να κατανοήσω το λόγο που μπορεί κάποιος να το κάνει. Δικαιολογώ πάντα στους ανθρώπους.

Ότι ο Χ πήρε την πρωτοβουλία και το έκανε είτε γιατί θέλει να κερδίσει κριτικές, είτε γιατί θέλει να φανεί χρήσιμος, είτε γιατί πείναγε… Όλα αυτά εμένα πιο πολύ μου διεγείρουν την περιέργεια να σε ρωτήσω πως το έκανες και γιατί το έκανες και τι ήθελες να ζήσεις. Δηλαδή πιο πολύ να καταλάβω πως το σκέφτηκε και πως λειτούργησε κάποιος, παρά να τον κατακρίνω. Έχω όμως και το δικαίωμα να βγάλω τη δική μου προσωπική άποψη και αν τόσο με ενοχλεί ας το δείξω στην κάλπη.

Για τον Ντάνο…

«Θα εκτιμήσω ότι όταν ήρθε στην παραλία μας ήταν ειλικρινής. Τουλάχιστον όταν εγώ τον ρώτησα για ποιο σκοπό και για ποιο λόγο ήρθες στο παιχνίδι, ήταν ειλικρινής. Μου είπε ότι δεν ήρθα για να χάσω, ήρθα να προσπαθήσω για να κερδίσω.

Και με τον Ντάνο ένιωσα ότι μπορεί αν έχει κάνει φάουλ, για το οποίο δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν παρεξήγηση ή αν ίσχυε. Πήγα τετ α τετ του μίλησα, του είπα ότι με ενοχλεί και ότι δεν θα ήθελα να συνεχιστεί γιατί όποιος παίζει βρώμικά μαζί μου, θα αρχίσω να παίζω κι εγώ βρώμικα μαζί του. Αλλά του είπα ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσω γιατί σε χρειάζεται η ομάδα μας.