Η Ειρήνη Κολιδά λύνει τη σιωπή της για το …φλερτ με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και το ρόλο της παραγωγής!

Ειρήνη Κολιδά

«Τα πήρα πάρα πολύ γιατί δεν θέλω να βγαίνουν για τη ζωή μου πράγματα....»

Η Ειρήνη Κολιδά σε συνέντευξη της στο Down Town και στην Νάνσυ Φαφούτη, μιλά για τα πλάνα που είδαμε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τις φήμες πως μέσα στο Survivor, υπήρχε φλερτ ανάμεσα τους.

Ο Γουίλι τι σας είχε μεταφέρει από τον έξω κόσμο;

Μας είχε πει ότι σκίζει το Survivor, αλλά δεν ξέραμε σε τι βαθμό. Ο Γουίλι τα έλεγε όλα πολύ έντονα, του άρεσε να εμπλουτίζει τις ιστορίες του, οπότε δεν έδινα και πολλή σημασία. Μας έλεγε ότι ο κόσμος ασχολείται μόνο με αυτό, πως όταν είπε ότι θα πάει στο Survivor τον χειροκροτούσαν στο δρόμο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Εμένα μου είπε ότι είχε βγει προς τα έξω πως κάτι παίζει με τον Κώστα Αναγνσωτόπουλο. Εκεί έπαθα ένα κοκομπλόκο και είπα «Αν είναι δυνατόν». Δεν ήθελα να περάσει παραέξω ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

[dfp_ads id=236982]

Οπότε αποστασιοποιήθηκες από τον Κώστα; 

Ναι. Το έθεσα στον Κώστα και στα παιδιά, και στην παραγωγή. Υπέθεσα ότι η παραγωγή μπορεί να προωθεί κάτι που δεν συμβαίνει. Έγινα έξαλλη, αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν προωθήσει κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε όμως, κάτι μεταξύ μας έτσι κι αλλιώς.

Από ότι είδαμε πάντως το προωθούσαν.

Δεν έχω δει κανένα στιγμιότυπο από το Survivor και ούτε πρόκειται να δω. Τα πήρα πάρα πολύ γιατί δεν θέλω να βγαίνουν για τη ζωή μου πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Προφανώς, το κατάλαβαν και το έκοψαν, αν τυχόν το προωθούσαν. Εμένα πάλι μου είπαν ότι τους έκανε εντύπωση που τους το ανέφερα.