Είναι επίσημο: Η Ρούλα Κορομηλά στο Epsilon!

Η ανακοίνωση του καναλιού και οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας!

Η Ρούλα Κορομηλά, από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, ανήκει επίσημα στο δυναμικό του καναλιού Epsilon. Αυτό που όλοι συζητούσαν και για το οποίο έγραφαν εδώ και μέρες, επιβεβαίωσε ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τα Αποκαλυτπικά. Η Ρούλα επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα show υπερπαραγωγή και στο πλευρό της θα έχει τον Βαγγέλη Περρή.

Η ανακοίνωση του Epsilon

Έρχεται!
Η «θορυβώδης», σαγηνευτική και μοναδική στο είδος της, Ρούλα Κορομηλά, έρχεται στο Epsilon.
Η μεγάλη επιστροφή της πρωτοπόρου και εθνικής μας παρουσιάστριας που αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση… είναι γεγονός.
Σε ρόλο οικοδέσποινας ενός φαντασμαγορικού βραδινού υπερθεάματος που αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, η Ρούλα Κορομηλά θα προκαλέσει αίσθηση, όπως άλλωστε μόνο αυτή μπορεί!
Η Ρούλα ζωγραφίζει… το Epsilon βάζει τις τελευταίες πινελιές… και κάπως έτσι αλλάζουν όλα στα κυριακάτικα βράδια μας.

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σε τηλεφωνική της επικοινωνία στα «Αποκαλυπτικά»: «Όλα αυτά τα χρόνια που δεν με βλέπατε με δική μου εκπομπή, δεν καθόμουν με τα χέρια δεμένα. Σκεφτόμουν κάποια πράγματα, παρακολουθούσα και έκανα επαφές. Αυτό που διαμορφώθηκε σαν σχέδιο στο μυαλό μου είχε πολύ συγκεκριμένες ανάγκες. Χάρηκα πάρα πολύ όταν ήρθε το Epsilon και με πολύ σαφήνεια, ευγένεια και σεβασμό μου εγγυήθηκε ότι το σχέδιό μου θα υλοποιηθεί ακριβώς όπως το ετοίμαζα. Πάντα ήταν στόχος μου να προσφέρω στον κόσμο αυτό που κάθε φορά είχε ανάγκη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα συναντηθώ με τις επιθυμίες των Ελλήνων και θα δώσω για μια ακόμα φορά όλον μου τον εαυτό, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».