Είχε κόντρα η Μάρθα Καραγιάννη με τη Ζωή Λάσκαρη;

Υπάρχουν σταρ στη σημερινή εποχή ή οι τελευταίοι έλαμψαν την εποχή της Φίνος Φιλμς;

Απόψε στη 01:00, στην εκπομπή «Εεεεε…» ο Χρήστος Ανθόπουλος εκτός από τα φρύδια σηκώνει και τα πόδια ψηλά.

Παίρνει συμβουλές από τη Μάρθα Καραγιάννη με χρήσιμα χορευτικά τρικ α λά Φίνος Φιλμς και σηκώνει τα πόδια τόσο ψηλά που σκίζει το παντελόνι του (η Μάρθα τότε φορούσε φουστίτσες, ‘ντάξει δηλαδή, πολύ πιο εύκολο).

Συναντά τον παραολυμπιονίκη δισκοβολίας Μάκη Καλαρά και προσπαθεί να καταλάβει αν η παραολυμπιάδα έχει την παραμικρή σχέση με το παρά πέντε και να εντοπίζει την ομοιότητά του με τον πρωταγωνιστή του Σουλεϊμάν.

Τέλος σηκώνει πόδια και χέρια ψηλά για να υποδεχτεί τον αγαπημένο του τραγουδιστή Νίνο, μόνο που είναι τόσο χαρούμενος που τον γνωρίζει από κοντά ώστε ξεχνάει να του κάνει ερωτήσεις.

Υπάρχουν σταρ στη σημερινή εποχή (εκτός απ’ τον Χρήστο) ή οι τελευταίοι έλαμψαν την εποχή της Φίνος Φιλμς; Οι πολλαπλές μεταμφιέσεις του Νίνο στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «100 φορές», είναι γιατί τον ενδιαφέρει η τέχνη της υποκριτικής ή επειδή προσπαθεί να κρυφτεί από την Εφορία; Είχε κόντρα η Μάρθα Καραγιάννη με τη Ζωή Λάσκαρη; Έχει επιτυχία το αναπηρικό αμαξίδιο στις γκόμενες; Θα κάνει υπομονή ο Νίνο ή θα δείρει τον Χρήστο και θα φύγει; 

Δείτε στο zappIT ένα απόσπασμα από όσα θα δούμε απόψε το βράδυ στο «Εεεεε…»: