«Είχα μια παρεξήγηση με τον Μάρκο Σεφερλή, τελικά μιλήσαμε και τα βρήκαμε!»

Μάρκος Σεφερλής

Ποιος είχε έρθει σε κόντρα με τον Μάρκο Σεφερλή.

Στην κάμερα του Φτιάξε καφέ να στα πω μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής αποκάλυψε τα συναισθήματα του για τον Μάρκο Σεφερλή και την κόντρα που υπήρχε μεταξύ τους.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Σεφερλής είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι όταν έκανε εκείνος τον Τρύφωνα στο θέατρο, το κοινό γελούσε πάρα πολύ, ενώ όταν πήρε τον Τρύφωνα να κάνει τον εαυτό του δεν είχε το ίδιο αντίκτυπο. Τότε, ο Τρύφωνας είχε δηλώσει ότι εκείνος καταχειροκροτήθηκε και μάλλον αυτό ενόχλησε τον Μάρκο.

Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις»!

Τώρα εξομολογείται ότι τα έχουν βρει: «Μια παρεξήγηση τελευταία που είχα ήταν με τον αγαπημένο μου Μάρκο Σεφερλή. Τελικά μιλήσαμε και τα βρήκαμε…».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για την παρεξήγηση του με τον Δημήτρη Παπανώτα, σημείωσε: «Δεν έχω ούτε με αυτόν πρόβλημα, ούτε πληγώνομαι αλλά μερικές φορές όταν λέμε κάποια πράγματα για κάποιον τόσο εύκολα να κοιτάμε καλύτερα τον εαυτό μας και τα χάλια μας! Μου αρέσουν αλλαγές ναι, αλλά δεν θα ρωτήσω και τον κύριο Παπανώτα για το αν θα αφήσω μουστάκι, θα ρωτήσω κάποιον σχετικό με την μόδα!».

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!