«Είχα δει τον Νίκο Καρβέλα σε καφέ στην Κηφισιά και…»

Νίκος Καρβέλας

«Δεν είναι ωραίος τρόπος αυτός, πραγματικά».

H Στέλλα Κονιτοπούλου μίλησε για όλα στον Λάζο Μαντικό, στους 90,6 ΑΡΤ FM. Ιδιαίτερο έχει η άποψή της για τον Νίκο Καρβέλα, ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί έντονα μετά από τη συμμετοχή του στο Star Academy.

[dfp_ads id=236982]

«Έχει τύχει να τον δω τον Νίκο Καρβέλα και μου μίλησε και στο πληθυντικό και ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτό. Τον είχα δει στην Κηφισιά σε ένα καφέ και δεν το περίμενα… Ήρθε μόνος του και με χαιρέτησε και μου έκανε εντύπωση το ότι με γνώριζε. Από την άποψη ότι το είδος της μουσικής δεν έχει καθόλου σχέση με την παραδοσιακή μουσική και ομολογώ ότι έπαθα έκπληξη.

Θεωρώ ότι είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος και γνώστης της μουσικής, απλά είναι ο τρόπος του τέτοιος και τα λέει με αυτό τον τρόπο. Σε κάποια πράγματα έχει δίκιο γιατί πραγματικά όλα τα παιδιά που εμφανίζονται στο «Star Academy» δεν είναι και ότι καλύτερο έχω ακούσει φωνητικά.

Για το περιστατικό με τη τσίχλα δεν ήταν ωραίο αυτό, υπερβολικό θα έλεγα. Δεν είναι ωραίος τρόπος αυτός, πραγματικά.

Το Star Academy το είδα στις αρχές μπορώ να σου πω γιατί με ενδιέφερε βασικά να δω τη Βίσση και τον Καρβέλα. Την Ναταλία και τον Πέτρο Κωστόπουλου τους έχω ξανά δει σε ρόλο κριτή».