«Είχα αποχαιρετήσει τον πατέρα μου πριν από 5 ώρες… οι ηθοποιοί κλαίγανε στις κουίντες»

«Το μόνο που ένιωθα ήταν μια υπερένταση και νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα εκραγώ.»

Μέσα στην πολυτάραχη ζωή της, η Νέλλη Γκίνη, έχει δει και έχει ζήσει πολλά. Σε συνέντευξη της στον Δημήτρη Μηλιόγλου και στην εκπομπή «Καλημερούδια» η ηθοποιός και τραγουδίστρια μιλά για τις φορές που έχει ζήσει δύσκολες στιγμές χάνοντας αγαπημένα της πρόσωπα αλλά δεν εγκατέλειψε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις…

«Έχει τύχει τρεις φορές στη ζωή μου και μία σχετικά πολύ πρόσφατα που χάσαμε τον πατέρα του Μάριου, του γιου μου και μου το ανήγγειλαν δέκα λεπτά πριν βγω στην σκηνή. Το μόνο που ένιωθα ήταν μια υπερένταση και νόμιζα ότι κάποια στιγμή θα εκραγώ.»

«Και τον χαμό του πατέρα μου κατά τον ίδιο τρόπο το αντιμετώπισα. Είχα αποχαιρετήσει τον πατέρα μου και μετά από 5 – 6 ώρες πήγα και έπαιξα, συγκεκριμένα στον Πειραιά, στο θέατρο Αυλαία και εγώ έκανα μία παιδούλα με κοτσιδάκια και έτρεχα και έλεγα «Μπαμπά!, δηλαδή το νούμερο ήταν αυτό «Μπαμπά, να σου πω μπαμπά». Θυμάμαι πως ήταν ο φίλος μου ο συγχωρεμένος ο Νίκος ο Δαδινόπουλος και όλα τα άλλα παιδιά και κλαίγανε στην κουίντα. Ήταν όπως όλοι εκεί δίπλα, γιατί μιλάμε για τέτοιους συναδέλφους» ανέφερε στην συνέντευξη της.