«Έφυγα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη χωρίς να το ξέρω»!

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι σταματάει η συνεργασία μας για λόγους οικονομικών περικοπών, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος…»!

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Μακέδος, ο οποίος πλέον είναι οπτικός και διατηρεί κατάστημα στην Κυψέλη. Ο άλλοτε ηθοποιός της δεκαετίας του ’80 είχε συνεργαστεί για τέσσερα χρόνια με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ωστόσο, δεν έχει καθόλου ευχάριστες αναμνήσεις, ειδικά από τον γνωστό παρουσιαστή.

«Ήμουν στον Γιώργο Παπαδάκη τέσσερα συναπτά χρόνια, σε αυτή τη ρουμπρίκα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. Ήταν μια συνεργασία καλή θα έλεγα σε γενικές γραμμές, γιατί σε ειδικές δεν θα αναφερθώ. Και λόγω του ότι οι ώρες ήταν διαφορετικές, ο Γιώργος ήταν στο στούντιο, εγώ στον δρόμο. Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις συναντιόμασταν, όταν υπήρχε κάποιο θέμα. Θέμα του να μην είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς μου ή είτε θέμα του να μην είμαι εγώ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά απέναντι στη δουλειά μου. Έφυγα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη χωρίς να το ξέρω. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι σταματάει η συνεργασία μας για λόγους οικονομικών περικοπών, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος».