Έφη Θώδη για τη Γωγώ Τσαμπά: «Είναι μια γρίπη που ήδη έχει περάσει»

Σε ποιον παρουσιαστή της τηλεόρασης ρίχνει τα πυρά της η τραγουδίστρια;

Η Έφη Θώδη μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά στο E-TV για την αποχή της από την τηλεόραση, την Γωγώ Τσαμπά και αν τη θεωρεί διάδοχό της στο δημοτικό τραγούδι, αλλά και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα.

Για τη Γωγώ Τσαμπά: «Αυτή είπαμε, είναι μια γρίπη που ήδη έχει περάσει. Δε μπορεί να συγκριθεί κανένας μαζί μου. Δεν είμαι εγωίστρια, απλώς λέω την αλήθεια. Εγώ γέμιζα τα γήπεδα. Δε μπορεί κανένας να κάνει αυτά που έκανα εγώ και να αφήσω στο πόδι μου κανέναν. Γρίπη ήταν και έχει περάσει. Την ακούτε πουθενά;»

Έχει συνομιλήσει με τη Γωγώ Τσαμπά;

«Την έβλεπα στα μανηγυράκια της Αρκίτσας. Τι να συνομιλήσω; Να πω τι; Δεν έχω να πω κάτι με την κοπέλα; Ούτε την κατηγοράω, ας κάνει τη δουλειά της, αλλά δε μπορεί κανένας να συγκριθεί μαζί μου.

Για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της Γωγώς Τσαμπά: «Αυτά τα τραγούδια που λέει αυτή τα λένε όλοι. Όλοι οι τραγουδιστές. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Δε με ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαι εγώ με γρίπες. Γιατί εγώ δεν έχω κάνει συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες γιατί ήμουν ηγέτης. Ένας ηγέτης δεν συνεργάζεται με όλους.»

Για την αποχή της από την τηλεόραση:

«Επιλογή μου ήταν γιατί μου είπε ο γιατρός όταν πήγα στο νοσκομείο να μην ξανασχοληθώ με την τηλεόραση. Να περάσει αρκετό διάστημα. Βλέπω ανθρώπους που ενώ με παίρναν τηλέφωνο… ο ίδιος ο Λιάγκας με πήρε να πάω στο χωριό του, τώρα δε σκέφτηκε να με καλέσει μια μέρα στην εκπομπή του. Γιατί; Άνθρωποι που με παρακαλούσαν, που παίρναν οι ίδιοι για να τους κάνω χάρες, τώρα… Ο ίδιος με πήρε, να του κάνω και καλή τιμή να πάω στο Αργυροπούλι στη Λάρισα και λέω «εγώ σου έκανα τη χάρη και πήγα, εσύ δεν μπόρεσες μια φορά να με καλέσεις στην εκπομπή σου; Τι άλλαξε;

Δείτε τη συνέντευξή της:

//www.youtube.com/embed/svSqDh8AvdM