«Έχω πέντε καμένα συμβόλαια στο ενεργητικό μου τα τελευταία χρόνια»!

Δείτε όσα εξομολογήθηκε πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Λάσπα μίλησε στο JOY και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου…

Τι φταίει και είναι εκτός δουλειάς;

«Την αγαπώ αυτή τη δουλειά, τη γουστάρω, αυτό ξέρω να κάνω τόσα χρόνια, αλλά λίγο οι συγκυρίες, λίγο η αλλαγή στη μορφή της ψυχαγωγίας, λίγο το «ξύλο» που έχω φάει… έχω πέντε καμένα συμβόλαια στο ενεργητικό μου τα τελευταία χρόνια. Φταίει η μορφή και η ατμόσφαιρα της δουλειάς, οι άνθρωποι και οι συμπεριφορές, οι κακές συγκυρίες, οι προσωπικές επιλογές, ήταν πράγματα που ήθελα πολύ αλλά μου είπαν “όχι”, άλλα μου δόθηκαν απλόχερα και δεν μπόρεσα να τα υποστηρίξω, άλλα πήγαν πολύ καλά, είχαν μείνει οι λεπτομέρειες αλλά δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα… και φτάσαμε στο τώρα! Η τελευταία τηλεοπτική μου δουλειά ήταν το Bingo στην Κύπρο και λίγο νωρίτερα στο Mega το Party. Είναι πολλά τα χρόνια…»

Η κριτική που δέχτηκε όταν είπε ότι «θέλω να γυρίσω στη τηλεόραση, ο κόσμος λέει ότι του λείπω»

«Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να παρεξηγηθεί, αφού έτσι είναι… Ειλικρινά, χωρίς να το επιδιώκω, όλοι με αντιμετωπίζουν σαν να μην έχω φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Και με ρωτάνε «πότε θα σε δούμε; Γιατί δεν σε βλέπουμε;» Τους απαντάω… «νομίζω σύντομα και εγώ το θέλω». Πόσο κακό δηλαδή είναι να περιγράψω αυτό που θέλω; Όλο αυτό παραποιήθηκε και βγήκε λίγο πικρόχολα από τον Μουτσινά …»

Νιώθει ότι την έχουν παρεξηγήσει;

«Όχι όχι… Είχε γίνει στο παρελθόν μια συστηματική προσπάθεια γιατί είχα εγώ την αδυναμία να χειριστώ καταστάσεις όταν πρωτοεμφανίστηκα, είχα πλήρη άγνοια του τοπίου τότε… Δημιουργήθηκε ένα σενάριο και μύθος γύρω από το πρόσωπό μου ότι είμαι κορίτσι αρπακτικό και ότι για την προβολή μπορεί να κάνω το οτιδήποτε. Αυτό με πλήγωνε για καιρό γιατί δεν έχει να κάνει σε τίποτα μ’ αυτό που είμαι σαν προσωπικότητα. Προτιμούσα να μην απαντάω, δεν ήταν βέβαια εύκολο για το στομάχι μου… Δεν έκανα καμία προσπάθεια να αλλάξω εκείνη την εικόνα, εκπτώσεις δεν κάνω στη ζωή μου, δεν νομίζω ότι ζω προκλητικά… Tο λάθος που κατάλαβα ότι έκανα τότε ήταν ότι ήμουν πολύ ο εαυτός μου, κατάλαβα ότι όλο αυτό θέλει διπλωματία, πρέπει να αφήνεις κάτι να πέφτει κάτω… Νομίζω ότι σήμερα ο κόσμος έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για μένα».

Οι οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

«Υπήρχε διάστημα που μάζευα τα ψιλά για να πάω να πάρω γάλα και δεν ήξερα αν το νοίκι μου θα φτάσει για τον άλλο μήνα. Θυμάμαι μια περίπτωση όταν πάνω που είχα υπογράψει συμβόλαιο με τον Alpha, και μπήκα μετά από καιρό να αγοράσω ένα ζευγάρι μπότες – που είχα καιρό να το κάνω- και με παίρνουν τηλέφωνο ενώ είμαι στο ταμείο και έχω πληρώσει και μου λένε ότι ακυρώνεται! Κόντεψα να φάω την ταμειακή, δώστε μου τα λεφτά μου πίσω! Εγώ δεν είχα πρόβλημα να κάνω οτιδήποτε, έχω δουλέψει εξάλλου σε άλλες δουλειές, αλλά εκείνη την περίοδο ήμουν συνέχεια στο περίμενε και τις συζητήσεις για την τηλεόραση… και δεν μου επέτρεπε αυτή η αναμονή να κάνω κάτι ενδιάμεσα. Κάθε φορά που ήμουν στα όρια μου οικονομικά, προέκυπτε μια τηλεοπτική δουλειά».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

//www.youtube.com/embed/Sl6EhPA6iKY

Διαβάστε ακόμα:

«Πήγαινα στα δοκιμαστικά και με κόβανε γιατί ήμουν κακή»!