«Έχω φάει δυο χαστούκια από το MEGA»

«Αν και είμαι παιδί της τηλεόρασης είναι πληγωμένη ιστορία για μένα η τηλεόραση.»

Στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας Η Ρόζα της Σμύρνης η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε πως συζητά κάποιες προτάσεις για να επιστρέψει του χρόνου στην τηλεόραση, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο. Η ίδια εξάλλου είναι αρκετά επιφυλακτική έπειτα από τις τηλεοπτικές δουλειές που έκανε και δεν τις απέφεραν τα προσυνεννοημένα. Η Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε στην περίπτωση του MEGA όπου τόσο από Το Νησί στο οποίο έχει αναφερθεί και παλαιότερα, όσο και από άλλη δουλειά του τηλεοπτικού σταθμού δεν έχει πληρωθεί.

[dfp_ads id=236982]

«Τηλεοπτικά δεν έχουμε κάτι. Έχουμε κάτι προτάσεις για του χρόνου. Το σκέφτομαι το συζητάω. Αν και είμαι παιδί της τηλεόρασης είναι πληγωμένη ιστορία για μένα η τηλεόραση. Δεν θα πω τα κλισέ ότι είμαι απλήρωτη, αλλά όταν ξέρεις ότι οι συνθήκες δεν είναι αυτές που μπορείς να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, δεν θα έκανα μια τηλεοπτική σειρά απλά και μόνο για να είμαι στην τηλεόραση. Έχω δουλειά στο θέατρο, κάνω κάποια πράγματα κινηματογραφικά.

Γιούλικα Σκαφιδά για ‘Μουρμούρα’: «Έκανα ένα δοκιμαστικό, αλλά…»

Θα έκανα τηλεόραση αν ήταν κάτι καλό κι αν ήταν κάτι που είχε κάτι να μου πει και αν ήμουν σίγουρη ότι θα πληρωθώ από αυτό. Γιατί έχω φάει δυο χαστούκια, έχω κάνει δύο φάουλ, το τρίτο δεν είναι φάουλ είναι δικό μου. Είναι  Το Νησί και άλλη μια σειρά στο MEGA, δεν θέλω να πούμε πολύ για αυτά. Αντιμετωπίζω με καχυποψία την τηλεόραση γιατί βλέπω ότι πια οι άνθρωποι κάνουν εκπτώσεις για να γίνει η δουλειά, όχι γιατί θέλουν να κερδίσουν πιο πολλά χρήματα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιούλικα Σκαφιδά.