Έχασε τα λόγια του ο Γιώργος Χρυσοστόμου! «Καρφώθηκε» στα κάλλη της Ελένης Μενεγάκη!

Γιώργος Χρυσοστόμου

«Διαλύθηκε» το πλατό από τα γέλια!

Αν η τηλεοπτική χημεία είναι σωστή, φαίνεται εξαρχής… Η πρώτη τους συνάντηση στο πλατό ήταν μάλλον επεισοδιακή και έκτοτε αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί πάντα εκρηκτικά. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και η κουβέντα τους ήταν απολαυστική και με πολλή διάθεση για παιχνίδι. Λίγο πριν να τα ομολογήσει όλα στο «Έχω – Δεν έχω» ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπόρεσε να μείνει μακριά του…

[dfp_ads id=236982]

«Κάτι γίνεται από την αρχή της φετινής σεζόν, πέφτουν διάφορες ατάκες που δεν έχουν πέσει ποτέ εδώ μέσα. Κάπως αλλιώς το νιώθετε φέτος», είπε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή το… αντικείμενο – φετίχ του Γιώργου Χρυσοστόμου.

Πότε η κουβέντα πέρασε στις μυρωδιές των ανθρώπων, πότε η Ελένη Μενεγάκη μετακόμισε την πολυθρόνα της δίπλα του ένας Θεός το ξέρει, αλλά και ο Γιώργος Χρυσοστόμου που έχασε τα λόγια του, καθώς η παρουσιάστρια του έδωσε την ευκαιρία να έχει μια… σφαιρικότερη άποψη από τα κάλλη της. Όσο για τις αντιδράσεις των συνεργατών της πίσω από της κάμερες; «Διαλύθηκε» το πλατό από τα γέλια.