Δύσκολες στιγμές για την Λίτσα Πατέρα

Η απώλεια που τη σημάδεψε...

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Λίτσα Πατέρα που έχασε ξαφνικά τον συνεργάτη και φίλο της Χρήστο Παΐζη. Η αστρολόγος πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και ανέφερε: «Είναι μια πικρή στιγμή για μένα. Τόσα χρόνια στον «Αστρολόγο» διαβάζετε τα κείμενα του Χρήσου Παΐζη. Ο Χρήστος Παΐζης αποφάσισε να φύγει από αυτή τη ζωή και έφυγε ξαφνικά. Είναι η τελευταία φορά που θα διαβάσετε την πολιτική αστρολογία από τον Χρήστο Παΐζη».

Στη συνέχεια, η Λίτσα Πατέρα διάβασε το αποχαιρετιστήριο κείμενο που έγραψε: «Στο καλό φίλε Χρήστο. Πρόσφατα χάσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη και πάνω απ' όλα αγαπημένο φίλο. Χρήστο μου το γνωρίζεις ότι πέρα από την αγάπη μας, οι συνεργάτες μου κι εγώ σε εκτιμούσαμε ιδιαίτερα γιατί το άξιζες. πιστεύω επειδή ήσουν άριστος γνώστης μεταφυσικής αποφάσισες να κάνεις το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα. Από εκεί είμαι σίγουρος ότι μας βλέπεις. Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα προσπαθούμε να πάρουμε κάτι από τη γνώση σου».

Η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε από τα λόγια της αστρολόγου, ενώ η Λίτσα Πατέρα κατέληξε λέγοντας: «Πιστεύω ότι δεν τελειώνει αυτή η ζωή εδώ, και υπάρχει κάποια άλλη αιώνια ζωή όπου θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποί μας μάς βλέπουν».

https://www.youtube.com/embed/CMJGBCKYDtE