«Δυο χρόνια έτρωγα κάθε μέρα καρότα, είχα μείνει μισή! Ήμουν χάλια…»

καρότα

«Μου το έλεγαν ότι «είσαι χάλια», αλλά εγώ δεν το καταλάβαινα».

Με αφορμή τη στήλη του στην εκπομπή και τα όσα παραδέχτηκε σε συνέντευξη του ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε την ομάδα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» αν έχουν κάνει υπερβολές σε δίαιτες. Ο ίδιος ο Γιάννης Πουλόπουλος παραδέχτηκε πως μια δίαιτα που έκανε τον έστειλε στο νοσοκομείο, ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε για τι δική της κακή εμπειρία με τα …καρότα.

[dfp_ads id=236982]

«Έχω κάνει και υπερβολική δίαιτα, νηστεία τύπου να μην τρώω τίποτα και υπερβολική γυμναστική» δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσθεσε…

«Εμένα έπεσε στην αντίληψη μου μια φωτογραφία σου από την Μύκονο και δεν σε αναγνώρισα. Δεν μου αρέσεις καθόλου στο πρόσωπο. Δεν κατάλαβα ποια είσαι.»

Η Φλορίντα παραδέχτηκε πως εκείνη την περίοδο έτρωγε συνέχεια καρότα:«Έτρωγα άπειρα καρότα. Είχα μείνει μισή. Αλλά ήμουν χάλια. Και μου το έλεγαν ότι «είσαι χάλια», αλλά εγώ δεν το καταλάβαινα. Και τώρα λέω κοίτα τζάμπα ταλαιπωρία. Το κράτησα 2 χρόνια. Έτρωγα κάθε μέρα καρότα και το σαββατοκύριακο έτρωγα τα πάντα. Δεν έτρωγα μόνο αυτό, αλλά το θυμάμαι πολύ έντονα κι από τότε δεν ξανακούμπησα αυτό το πορτοκαλί φυτό».

Η εμπειρία του Γιάννη Πουλόπουλου ήταν ακόμα πιο δυσάρεστη: «Εγώ έκανα μια εβδομάδα που απαγορεύεται. Έτρωγα μόνο τρεις μπανάνες και τρία ποτήρια γάλα με αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο κανονικότατα.