DWTS5:Γιατί οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στο σόου του Αντ1

Οι τηλεθεατές, έδειξαν πως τελικά δε τους αφορά και τόσο πολύ ο χορός, αν κρίνουμε από τα χθεσινά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το σόου του Αντ1.

Το DWTS, που τα 4 τελευταία χρόνια , είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού του Αμαρουσίου, δείχνει, πως χάνει τη δυναμική του. Αυτό είναι λογικό , αν σκεφτεί κανείς , ότι είναι το μακροβιότερο σόου στην ελληνική τηλεόραση.

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα, σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι του καναλιού, και προσπάθησαν να εντάξουν τονωτικές ενέσεις στο πρόγραμμα , όπως για παράδειγμα , να υπάρξει και 5ος κριτής και συγκεκριμένα ένα δυνατό,τηλεοπτικό πρόσωπο, , όπως ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο ευφυέστατος, ευγενέστατος και γλυκύτατος Λάκης όμως, δεν είναι ικανός από μόνος του, να αλλάξει την πορεία ή μάλλον το δείγμα γραφής που έδειξε η Nielsen,σήμερα το πρωί.

Kαι σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα , αφού συνήθως το DWTS, παίρνει τα πάνω του μετά το 3ο -4ο live, ωστόσο, η πρεμιέρα δίνει στίγμα. ειδικά αν αν σκεφτεί κανείς  πως  θεσινή βραδιά δεν είχε και ιδιαίτερο ανταγωνισμό και τα νούμερα όπως είδαμε μοιράστηκαν .

Σαν γενικό κλίμα, έχω την εντύπωση , ότι αυτό που έκανε τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη στο σόου, είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια επανάληψη που έχει κουράσει τον κόσμο. Σίγουρα την πρώτη, ή τη δεύτερη χρονιά είχε ενδιαφέρον και ήταν κάτι πρωτοποριακό, ωστόσο, από ένα σημείο και πέρα ο κόσμος βαριέται.

Ίδια διαδικασία, ίδιες χιλιοειπωμένες ατάκες, ακόμα και ίδια τραγούδια…ενώ ή διάρκεια του σόου ήταν ατελείωτη.

Παυλίνα Ντάσιου