DWTS: Σε αμηχανία ο Γιώργος Λιάγκας με το χορό του Μιχάλη Σεΐτη

Μιχάλης Σεΐτης

«Θα σου πω κάτι Μιχάλη μου γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημα...»

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν αμήχανος στην κριτική του για τη ρούμπα που παρουσίασε ο Μιχάλης Σεΐτης στο 6ο live του Dancing with the stars.

 «Αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα και θα σας πω γιατί… Είναι γνωστό πως ο σπουδαίος Μιχάλης έχει ένα θέμα, το γνωρίζουμε όλοι. Σήμερα ήταν μια δύσκολη χορογραφία για σένα. Προφανώς το πρόβλημά σου δεν σ’ άφησε να λυθείς τόσο πολύ όσο θα μπορούσες σήμερα. Εγώ το κατανοώ, για αυτό αισθάνομαι αμήχανα γιατί δεν ξέρω πώς να βαθμολογήσω. Πρέπει να βαθμολογήσω αυτό που είδα, που δεν ήταν καλό; 

[dfp_ads id=236982]

Θα σου πω κάτι Μιχάλη μου γιατί αισθάνομαι πολύ άσχημα. Ήταν μια χορογραφία μέσα σε τρία μέτρα. Πήγαινες πάνω κάτω κι απλώς κρατούσες την Κλώντια Άννα που έκανε τη χορογραφία και ήταν εξαιρετική. Εσύ δε χόρεψες.  Πήγαινες τρία βήματα αριστερά δεξιά.Από την άλλη, αν θέλουμε να κρίνουμε τον Μιχάλη, που με το θέμα του θα έβαζα 10. Το 10 το αξίζει από όλους μας για τη συμμετοχή του στο DWTS. Γι’ αυτό αισθάνομαι άσχημα. Πώς μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να χορέψει καλά;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο χορός του Μιχάλη Σεΐτη:

Παίρνοντας τον λόγο, ο Αλέξης Κωστάλας επεσήμανε πως ο ίδιος ο Μιχάλης μπλόκαρε τον εαυτό του.

Ο Μιχάλης Σεΐτης απάντησε τότε στους κριτές: «Δεν μπλοκάρω τον εαυτό μου ποτέ και πουθενά. Μπορώ να  κάνω πάρα πολλά πράγματα, απλά σίγουρα θα υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Θα κριθώ για την χορογραφία που χόρεψα, ασχέτως από το θέμα μου, το έχουμε πει από την αρχή αυτό».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το DWTS!