DWTS 6: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο εκνευρισμός με τον Ηλία Λαδά! «Γενικά δεν την παλεύω με αυτές τις συμπεριφορές…»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Δεν νομίζω ότι καμία άλλη στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αντέξει τον Ηλία.»

«Είναι πάρα πολύ κόντρα σε εμένα γιατί εγώ είμαι λίγο αγοράκι και πρέπει να έχω όλο αυτό το στήσιμο μιας αριστοκρατικής γυναίκας. Εγώ νόμιζα ότι μπορούσα να χορέψω! Όχι δεν μπορώ» έλεγε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά τη διάρκεια των προβών στο DWTS 6 για το quickstep. Η ηθοποιός τα βρήκε σκούρα με τις συνεχείς παρατηρήσεις και την πίεση από τον χορογράφο της Ηλία Λαδά και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Ηλίας είναι πάρα πολύ αυστηρός μαζί μου. Πάρα πολύ! Υπερβολικά πολύ! Κι εγώ κρατιέμαι πολύ γιατί γενικά δεν την παλεύω με αυτές τις συμπεριφορές καθόλου. Βλέπετε όλοι ότι δεν περνάω καλά…» έλεγε στο βίντεο πριν το χορογραφία της στο live. Οι παρατηρήσεις του Ηλία Λαδά όμως φαίνεται πως απέδωσαν, αφού η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκέντρωσε 28 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

Όταν ο Σάββας Πούμπουρας της επισήμανε την «γκρίνια» της η ίδια απάντησε:« Δεν νομίζω ότι καμία άλλη στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αντέξει τον Ηλία. Είναι πάρα πολύ σκληρός. Θέλει πολύ δυνατό κορίτσι για να τον αντέξει. Είναι σκληρός αλλά αποδοτικός», είπε η ηθοποιός. Πώς αντέδρασε ο Ηλίας Λαδάς;

Δείτε το στο βίντεο:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το DWTS!