Διονύσης Αλέρτας για Άκη Πετρετζίκη: «Εγώ δεν ζω από την τηλεόραση»

Τι απαντά για τη φημολογούμενη κόντρα τους;

Ο καταξιωμένος ζαχαροπλάστης Διονύσης Αλέρτας αποχώρησε από την εκπομπύη JOY πριν λίγες ημέρες έπειτα από διαφωνία που δημιουργήθηκε σχετικά με κάποιες αναρτήσεις τους στο facebook. 

«Αποχώρησα από το “Joy”. Σταμάτησα. Δεν έκανα πίσω στο σχόλιο μου. Και δεν υπήρχε λόγος. Δεν σχολίασα κάποιον επώνυμο και δεν έχουμε Χούντα! Με πήρανε τηλέφωνο από ένα περιοδικό και μου ζήτησαν να κάνω φωτογράφιση στο μαγαζί με έναν τηλεμάγειρα. Εγώ δεν δέχτηκα, προσβλήθηκα και φώναξα λίγο παραπάνω» εξηγεί ο Διονύσης Αλερτάς στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ωστόσο, ο ίδιος αποφεύγει να παραδεχτεί πως τα σχόλια του είχαν στόχο τον τηλεμάγειρα και αρκείται σε άλλες δηλώσεις…:

«Δεν υπάρχει κόντρα με μένα και τον Άκη. Το παιδί δεν το ξέρω καν. Εγώ είμαι 15 χρόνια ζαχαροπλάστης. Άλλοι είναι πιο λίγο. Εγώ δεν ζω από την τηλεόραση».

«Με ενοχλεί ότι κάποιοι πάνε να πλασάρουν στην αγορά ότι τα κάνουν όλα. Ότι είναι και ζαχαροπλάστες, και μάγειρες και γευσιγνώστες και food blogger. Δεν μπορείς να δηλώνεις τα πάντα, γιατί δεν τα κάνεις όλα καλά. Ή θα είσαι μέτριος σε όλα, ή καλός σε ένα» λέει συνεχίζοντας και καταλήγει«δεν ζω από την τηλεόραση, ούτε η τηλεόραση με έκανε καλό ζαχαροπλάστη. Ήμουνα!»