Δημοσιογράφος μοιράζεται τις αγωνίες για το μοναχοπαίδι του στο Αννίτα SOS

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 17:00, η Αννίτα φιλοξενεί ένα 54χρονο δημοσιογράφο, ο οποίος μοιράζεται τις αγωνίες και τα συναισθήματά του για το μοναχοπαίδι του, το οποίο νιώθει ότι γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Ο 24χρονος σήμερα Κώστας, που γεννήθηκε Μαρία, μιλάει μαζί με τον πατέρα του, χωρίς ταμπού, για όλα όσα βιώνουν.

Την Κυριακή 22 Ιουνίου, στις 17:00, στο πλατό της εκπομπής ένας άνδρας περιγράφει πώς βίωσε την απιστία από τον μεγάλο του έρωτα. Μετά τον χωρισμό, έζησε μια άστατη ζωή, εκμεταλλευόμενος τις γυναίκες στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Σήμερα, πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Έχει χάσει κάθε επαφή με την κόρη του, την οποία έχει να δει πάνω από δέκα χρόνια.