Δήμος Μπέκε για την αποχώρηση του από το The Voice: «Σκ..α νιώθω, χάλια!»

Πως έκρινε ο διαγωνιζόμενος του The Voice την απόφαση του Αντώνη Ρέμου να μη τον κρατήσει στο show;

Ο Δήμος Μπέκε βγηκε στη σκηνή καθισμένος μπροστά στο πιάνο παίζοντας το «Ένα τραγούδι ακόμα» σε στίχους και μουσική του Γιώργου Θεοφάνους χτες στο 3ο Live του The Voice. Το κοινό ψηφίζοντας αποφάσισε να κρατήσει στο σόου τον Άλεξ Οικονόμου και τον Λευτέρη Κιντάτο, φέρνοντας τον Αντώνη Ρέμο σε δύσκολη θέση, αφου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον Δήμο Μπέλε και την Τζωρτζίνα Καραχάλιου. Ο Αντώνης Ρέμος διάλεξε την Τζωρτζίνα. Μετά το live ο Δήμος Μπέκε έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Αποκαλυπτικά δείχνοντας πραγματικά στεναχωρημένος…

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την παραγωγή, τον κόσμο, έπρεπε να γίνει έτσι, ήταν δίκαιο. Σκ@τ@ νιώθω, χάλια. Θα πάω σπίτι θα το περάσω, θα ξυπνήσω αύριο, θα είμαι καλά, αλλά ήταν δίκαιο, να προχωρούν οι νέοι άνθρωποι. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω το έκανα, να με ξαναδούν, αλλά να προχωρήσουν νέοι άνθρωποι. Αυτό ήθελε ο κόσμος και αυτό είναι το πιο δίκαιο. Θα το ξεπεράσω, θα γίνω καλά, γιατί είμαστε καλλιτέχνες και είμαστε ευαίσθητοι. Γνώρισα πολλούς καλούς φόλους εδώ, άξιους τραγουδιστές και συνάδελφους, να πάμε μπροστά» είπε ο Δήμος Μπέκε στην κάμερα του Αποκαλυπτικά.

Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν αν πίστευε πως ο Αντώνης Ρέμος θα τον βοηθούσε αυτη τη φορά;

«Όχι, το ήξερα. Το ήξερα ότι η επιλογή του ήταν η Τζωρτζίνα και ήταν πάρα πολύ καλή. Έυχομαι ό,τι καλύτερο για αυτό το μωρό, προσπαθεί πολλά χρόνια. Εύχομαι αυτή τη φορά να κάνουν κάτι και να τη βοηθήσουν πραγματικά να βγάλει δίσκο και να ακούμε αυτή τη φωνάρα»

Δείτε όλα όσα είπε:

//www.youtube.com/embed/BH0cUtlt5Jo

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα του The Voice