Δημήτρης Παπανώτας: «Αν ήμουν διευθυντής δεν θα εμπιστευόμουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου»

Δημήτρης Παπανώτας

«Ακόμα και ο Πέτρος με τη Τζένη που έκαναν πρωινό, για μένα ήταν καλύτεροι.»

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στο Όλα Ξεκόλλα, ο Δημήτρης Παπανώτας έξέφρασε ανοιχτά την άποψη του για την Ντορέττα Παπαδημητρίου ως παρουσιάστρια και την διαφωνία του με παλιότερες δηλώσεις της.

[dfp_ads id=236982]

«Με την Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έχουμε βρεθεί ποτέ. Επομένως για να πιαστήκαμε μαλλί με μαλλί αποκλείεται. Δεν άσκησα καμιά κριτική επί προσωπικού. Η Ντορέττα είχε κάνει μία δήλωση η οποία εμένα με είχε ενοχλήσει σαν εργαζόμενο στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είχε πει ότι «εντάξει μωρέ το θέμα της αμοιβής δεν είναι και αυτό μου με απασχολεί ιδιαίτερα». Δεν γίνεται όμως έτσι. Γιατί κάπως έτσι έγινε και στα ραδιόφωνα. Βγήκαν 10 παιδάκια με φιλοδοξίες και σου λέει εντάξει μωρέ μην με πληρώσετε, θα το κάνω τζάμπα και διαλύθηκε η αγορά. Δεν γίνεται να είσαι κεντρικός παρουσιαστής ενός βασικού προϊόντος ενός τηλεοπτικού σταθμού και να δηλώνεις ευθαρσώς ότι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα της αμοιβής και δεν «καίγεσαι» και ιδιαίτερα. δεν μου αρέσει σαν τοποθέτηση. Και μάλιστα όταν διεκδικείς τη θέση, όχι όταν την έχεις πάρει ήδη.

Εν πάση περιπτώσει, έχει μια ικανότητα η Ντορέττα, το πολεμάει, θέλει να κατακτήσει μια θέση στα τηλεοπτικά πράγματα και της το εύχομαι. Αν ήμουν εγώ διευθυντής προγράμματος ενός τηλεοπτικού σταθμού, δεν θα την εμπιστευόμουν για κάτι τέτοιο. Όχι για την τοποθέτηση της περί οικονομικών, δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω, δεν την βλέπω Ελένη στα πρωινά, ούτε την βλέπω Ρούλα, ούτε Γρηγόρη που τον έχω δει στα πρωινά και έχει σταθεί πάρα πολύ ωραία, ούτε Φώτη και Μαρία. Ακόμα και ο Πέτρος με τη Τζένη που έκαναν πρωινό, για μένα ήταν όλοι καλύτεροι» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε ακόμα και στην κόντρα του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Δημήτρης Παπανώτας κατά Τζένης Μπαλατσινού: «Η δήλωσή της είναι μηνύσιμη και άξια αγωγής»!
Τζένη Μπαλατσινού: Κατέθεσε εξώδικο εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα

Δείτε εδώ όσα είπε: