Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Το απίστευτο περιστατικό όπου προφήτευσε τον χωρισμό του με την Αλίκη!

«Είναι ψέμα ότι αποκάλυψα την ηλικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη» - «Το παιδί τους ήταν δυστυχισμένο»!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», η Κατερίνα Χέλμη αποκάλυψε και το περιστατικό, κατά το οποίο ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ προφήτευσε τον χωρισμό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Με φίλησε ο Αλεξανδράκης σε γύρισμα και μύριζε το στόμα του από τα τσιγάρα»!

«Είναι ψέμα ότι αποκάλυψα την ηλικία της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Είναι ψέματα… Ούτε είπα τίποτα, ούτε ξέρω που το γράψανε. Αυτά είναι από τους καλοθελητές των κακών δημοσιογράφων», είπε αρχικά η Κατερίνα Χέλμη.

Για τον χωρισμό Αλίκης – Δημήτρη: «Είμαστε στο πλατό, πήγε στην τουαλέτα να πλυθεί ο Παπαμιχαήλ και χάνει τη βέρα του, πανικοβλήθηκαν όλοι και άρχισαν να ψάχνουν για την να τη βρουν. Έκλαιγε η Αλίκη, ήταν και έγκυος και λέει ο Δημήτρης “κάτι θα τύχει, θα χωρίσουμε”. Όχι, λέω, τίποτα δεν θα τύχει, κάπου έχει κυλήσει η βέρα και θα τη βρείτε. Δεν είναι δυνατόν να λέτε τέτοιες σαχλαμάρες. Δεν είναι προφητικό επεισόδιο;».

Όσο για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά η Κατερίνα Χέλμη: «Τα παιδιά υποφέρουν μετά, αν χωρίσουν οι γονείς τους. Είχα δει πολλά παιδιά ηθοποιών να είναι δυστυχισμένα, όπως ο γιος του Δημήτρη και της Αλίκης».