Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το βράδυ πριν την πρεμιέρα μου ζητήθηκε από τον Μάρκο να…»

Οι αποκαλύψεις του παρουσιαστή για τις συνεργασίες του όλα αυτά τα χρόνια στο Mega...

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μίλησε για όλους τους παρουσιστές με τους οποίους συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια στις πρωινές εκπομπές του Mega.

Αρχικά, ο Δημήτρης σημείωσε πως: «Το καλοκαίρι κάναμε μια πρώτη συζήτηση με το κανάλι και μου είπαν ότι καλύτερα είναι για έκτη χρονιά να μην είμαι κάθε μέρα. Εμένα μου κακοφάνηκε αυτό κυρίως λόγω της ματαιοδοξίας, όμως μετά θεώρησα ότι ήταν σωστό. Το προηγούμενο βράδυ από την πρεμιέρα μου ζητήθηκε από τον Μάρκο να είμαι καθημερινά. Όταν μου ζητήθηκε από την Έλενα Κατραβά το έκανα και περνάω πάρα πολύ καλά». 

Για τον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά είπε: «Κατά ένα περίεργο και αρρωστημένο τρόπο γοουστάρω, γιατί όσο καλύτερος είναι αυτός που έχεις απέναντί σου, γουστάρεις».

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη εβδομάδα με τον Πέτρο που ήμουν τελείως έξω από τα νερά μου. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και εξήγησε: [Είχα καλομάθει με τον Γιώργο και την Φαίη. Από τα Χριστούγεννα και μετά έφτιαξε πολύ η χημεία μας στον αέρα, όμως αυτό που έχει γίνει με τον Γιώργο δεν το έχω ξαναζήσει γιατί ταίριαζαν τα χνώτα μας». 

Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή υπογράμμισε: [Ο Μάρκος είναι άλλη περίπτωση. Το έχει όλο υπό έλεγχο. Εκεί ανοίγει χώρους να μπεις και παίξεις μαζί του». 

//www.youtube.com/embed/90PyFYEAl10