Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Στην αρχή της σεζόν συμβιβάστηκα»

Τι λέει για τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για τη σχέση του με τη Νάντια Μπουλέ;

Με έξι χρόνια προϋπηρεσίας στο πρωινό του MEGA, ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει σίγουρα πολύ καλή άποψη για τη φετινή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή και τον ανταγωνισμό με τον πρώην συνεργάτη του Γιώργο Λιάγκα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα για τους συνεργάτες του νυν και πρώην, αλλά και για τη σχέση του με την Νάντια Μπουλέ.

«Από την εμπειρία μου στο πρωινό του Mega, μπορώ να σου πω πως ο συγκεκριμένος ρόλος μαθαίνεται σταδιακά. Τον Μάρκο, πέρα από το ταλέντο, τον διακρίνουν η ευφυΐα, η προσαρμοστικότητα και ο επαγγελματισμός του. Είναι δουλευταράς, έτσι μπορεί να τα καταφέρει σε οτιδήποτε».

 «Το πρωινό είναι μαραθώνιος»

Τις πρώτες δύο εβδομάδες, το Mega είχε ένα θεαματικό προβάδισμα όσον αφορά τις τηλεθεάσεις. Στην πορεία η διαφορά μειώθηκε, ενώ κάποιες μέρες το πρωινό του ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά. «Το πρωινό είναι μαραθώνιος. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για επιτυχία. Μην ξεχνάς πως κάθε σεζόν γίνονται 220 εκπομπές. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος που παρακολουθεί τηλεόραση 10.00 με 1.00 θέλει να αισθανθεί άνετα, να ακούσει και να δει κάτι οικείο, που θα τον κάνει να γελάσει. Στο πρωινό οικοδεσπότης είναι ο τηλεθεατής που σε βάζει στο σαλόνι του». Πιστεύει πως ο Μάρκος θα κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης; «Δεν θα το έλεγα ποτέ αυτό. Εκείνο που με νοιάζει είναι να βοηθήσω τον Μάρκο. Χαίρομαι που αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διαφορετικά προϊόντα, με δύο ευφυείς παρουσιαστές, όπως είναι ο Μάρκος και ο Γιώργος». Μόλις σβήσουν τα φώτα και κλείσουν οι κάμερες, ο Μάρκος αποσυμπιέζεται και χαλαρώνει. «Είναι όπως όλοι οι καλοί θεατρίνοι. Χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του, είναι σκεπτικός, κάνει τον απολογισμό του και οργανώνει την επόμενη μέρα. Όλα στο μυαλό του είναι σε απόλυτη τάξη. Δεν τσιτώνεται από τα νούμερα και δεν μας έχει μεταδώσει ποτέ αρνητικά vibes. Τα νούμερα τηλεθέασης μας αφορούν στο τι μας πάει και τι όχι, όσον αφορά την προτίμηση των τηλεθεατών».

«Στην ψυχή μου η φιλία με τον Γιώργο δεν χάνεται»

Κωστόπουλος ή Λιάγκας; Με ποιον από τους δύο ήταν περισσότερο ο εαυτός του; «Σίγουρα με τον Γιώργο, γιατί είχαμε γίνει φίλοι, οπότε ένιωθα περισσότερη άνεση και μπορούσα να πω και μια χοντράδα παραπάνω». Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ειπώθηκαν για τη μεταξύ τους φιλία. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει στην εκπομπή του Θέμου πως «Με τον Δημήτρη δεν μιλάμε πια. Σε προσωπικό επίπεδο πληγώθηκα. Ο λόγος, όμως, που δεν μιλάμε δεν είναι ότι έμεινε στο Mega». Την προηγούμενη Τρίτη, που ο Γιώργος Λιάγκας ήταν και πάλι καλεσμένος στο ΟΛΑ Μπιπ, είπε πως συναντήθηκαν το Σεπτέμβριο στη βάφτιση των παιδιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το κλίμα ήταν αμήχανο. Ο Δημήτρης δεν αισθάνεται άνετα και δεν επιθυμεί να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. «Όπως και να έχει, τον Γιώργο τον αισθάνομαι φίλο. Με έχει βάλει σπίτι του, έχω παίξει με το παιδί του και έχουμε κάνει απίστευτες συζητήσεις. Στην ψυχή μου, η φιλία δεν χάνεται. Είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου που έχει δοθεί εκεί» αρκείται να πει. Επιμένω και τον ρωτάω τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο από όσα έζησαν. «Η Φαίη, ο Γιάννης, τα φαγητά και οι πλάκες που κάναμε. Κάποιες φορές, πέφταμε κάτω από τα γέλια. Ο Γιώργος, ακόμα και για να γελάσει με ένα αστείο σου, πρέπει να σε εμπιστευτεί. Δεν το κάνει εύκολα».

«Και 4.00 το πρωί να με πάρει η Νάντια, θα πάω να τη βρω»

Πέραν της σχέσης του με τη Νάντια Μπουλέ, η προσωπική του ζωή είναι κάτι που διαφυλάττει ως κόρην οφθαλμού. Ο ίδιος παραδέχεται στο People πως έχει υπάρξει ζευγάρι με αναγνωρίσιμες κοπέλες, απλά ήξερε πώς να προστατέψει την κατάσταση. «Αν θες να μην εκθέσεις τη ζωή σου, μπορείς να το καταφέρεις. Υπάρχουν μέρη που βγαίνεις και δεν σε βρίσκουν». Παρότι με τη Νάντια Μπουλέ έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, εξακολουθούν να έχουν επαφές. «Με τη Νάντια δεν είμαστε φίλοι, αλλά κάτι διαφορετικό. Την αγαπάω πολύ. Έτσι λειτουργώ. Αν σε βάλω στη ζωή μου, παίρνεις ένα κομμάτι από την καρδιά μου, που θα το έχεις για πάντα. Αν η Νάντια με πάρει στις 4.00 το πρωί, θα σηκωθώ να πάω να τη βρω. Αυτό θα το κάνω για οποιαδήποτε πρώην μου (άλλωστε, δεν είναι και πολλές) ή τους φίλους μου. Διαφορετικά, ακυρώνεις τον εαυτό σου, τα λόγια που είπες και τις στιγμές που πέρασες».

Ο χωρισμός του από την Μπουλέ ήταν επεισοδιακός;

«Γενικά είμαι επεισοδιακός. Ζω έντονα μια σχέση» παραδέχεται. Ωστόσο, ο έρωτας έχει πολλά χρόνια να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς του. «Δεν ξέρω αν θα ξαναερωτευτώ. Φοβάμαι. Όταν ερωτεύεσαι και τρως τα μούτρα σου, μετά θωρακίζεσαι και είναι πολύ δύσκολο να αφεθείς». Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για μια γυναίκα είναι να της πει να πάνε για καφέ και να καταλήξουν στο αεροδρόμιο με άγνωστο προορισμό. «Μπήκαμε στο αυτοκίνητο, πήγαμε στο αεροδρόμιο και πήραμε την πρώτη πτήση που έτυχε να είναι για Λονδίνο. Χωρίς αποσκευές, χωρίς τίποτα. Γενικά, είμαι πολύ ευρηματικός. Βρίσκω πεντακόσιους διαφορετικούς τρόπους για να κάνω αυτό που θέλω. Είναι κάτι που μου έλεγε και ο Σάκης Ρουβάς, την περίοδο που συνεργαζόμασταν».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί