Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Γιώργος και η Φαίη στεναχωρήθηκαν που δεν πήγα μαζί τους»

«Γιατί αναιρεί την αξία μου και το πόσο καλός είμαι ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων το γεγονός ότι κουβαλούσα τα παστέλια του Ρουβά»;

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής του Mega μίλησε…

Για την εποχή που ήταν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στον Σάκη Ρουβά:

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων είναι και private assistant. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι 4:00 με είχε πάρει ο Σάκης τηλέφωνο για να μου ζητήσει τον Μέγα Ανατολικό του Εμπειρίκου. Το ήθελε στα αγγλικά. Γιατί αναιρεί την αξία μου και το πόσο καλός είμαι ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων το γεγονός ότι κουβαλούσα τα παστέλια του Ρουβά; Με τιμούσε ο Ρουβάς με την εμπιστοσύνη του και του έφτιαχνα και καφέ.

Για τις σχέσεις του με Λιάγκα-Σκορδά:

Όταν τα παιδιά έφυγαν, περιήλθε μετά μία παγωμάρα, ήταν ένας μικρός θάνατος. Μετά το ένα έφερε το άλλο και τα παιδιά στεναχωρήθηκαν που δεν πήγα μαζί τους. Έγιναν κάποιες δηλώσεις και τα πράγματα έφτασαν σε ένα περίεργο επίπεδο. Δεν μπορώ να πω πού είμαστε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Γιώργος, η Φαίη και η Μαίρη είναι οι μόνοι φίλοι που έκανα στο χώρο. Και αυτό δεν το αλλάζουν οι επαγγελματικές αποφάσεις.

Για το πώς φλερτάρει:

Γενικότερα δεν φλερτάρω με θαυμάστριες. Για μένα είναι κακό γιατί θεωρώ ότι εκμεταλλεύεσαι μια σχέση υπεροχής που έχεις. Όταν φλερτάρω θέλω να φαίνεται ότι το έχω προσπαθήσει. Δεν την πέφτω από το facebook, όμως έχει τύχει να το κάνω όταν δεν έχω άλλο τρόπο.

Για τους γονείς του:

Έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον πατέρα μου, είναι 80 χρονών γι’ αυτό και πάντα ήθελα να έχω μικρή διαφορά με το παιδί μου. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει δύο κοπέλες μου, είδα ότι έχει μια παρεμβατική τάση, το άφησα και της είπα ότι θα γνωρίσει αυτή που θα παντρευτώ. Είχα πλάνο να παντρευτώ γύρω στα 32-33.

https://www.youtube.com/embed/mEndQz4LOaA