Δημήτρης Μακαλιάς: «Πραγματικά ανατροπή νομίζω ότι ήταν η αποχώρηση του…»

Δείτε τι είπε γαι την αποχώρηση του από το J2US και την Ρούλα Κορομηλά

Μετά την αποχώρηση του από το J2US ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε σήμερα το πρωινό καλεσμένος στο Πρωινό mou μαζί με την Αντιγόνη Ψυχράμη και μίλησε για το show αλλά τις φημολογούμενες κόντρες…

Για την αποχώρηση του από το J2US: «Το αποτέλεσμα να πω ότι ήταν δίκαιο γιατί αυτό επιθυμεί η κριτική επιτροπή και φυσικά το κοινό, πιο δίκαιο δεν μπορεί να είναι»

Πιο αποτέλεσμα τον ξένισε; «Μία ανατροπή, και πραγματικά ανατροπή νομίζω ήταν η αποχώρηση του Μίνωα Θεοχάρη δε το περίμενα. Περίμενα πρώτα να φύγει ο Ιβάν, μετά εγώ και μετά ο Μίνως Θεοχάρης. Αυτό με ξένισε λίγο. Αυτό είναι ένα σόου που δε μπορείς να έχει προβλέψει από πριν κάτι,το κοινό μπορεί πραγματικά να σε εκπλήξει, όπως και η επιτροπή μπορεί να σε εκπλήξει.

Για τη Ρούλα Κορομηλά: «Στα χω μαζεμένα. Μαζευτήκαν οι διαπλεκόμενοι να κάνουν κόμμα. Τι είναι αυτά. Δεν είπα ποτέ τίποτα για κανέναν εγώ. Με την κριτική επιτροπή δεν μιλάω ποτέ, στα live δε βρισκόμαστε ποτέ, ακόμα και με τον Κρατερό βρισκόμαστε στις πρόβες, στο live ποτέ δεν έχω μιλήσει. Δεν έχω μιλήσει ποτέ προσωπικά με την κ. Κορομηλά, ούτε πριν το show ούτε μετα, ούτε χτες που φύγαμε.

Νομίζω ότι δεν έγινε κάτι την προηγούμενη εβδομάδα. Όχι δε νευρίασα.Μα με ρώτησε η γυναίκα και καμιά φορά νιώθεις πάρα πολύ άσχημα γιατί βλέπεις ότι η κριτική επιτροπή, είναι εκεί βέβαια σε ένα φιλανθρωπικο show αλλά αν δεν αρέσει κάτι νιώθουν και άσχημα να στο πουν. Χαίρομαι που το λέει, χαίρομαι που είναι πολύ καθαρή σε αυτό.

Σίγουρα όμως οτιδήποτε κι αν κάνω μπορεί να έχει καλές και κακές κριτικές, λίγο αυτό που μπορεί να σε τσιγκλίσει είναι η εμμονή. Η εμμονή αυτή έχει κάτι παραπάνω. Για αυτό ίσως και να το πα»

//www.youtube.com/embed/DDK9jMT7IrU

Διαβάστε ακόμα:

«Καρφιά» Μακαλιά σε Κορομηλά: «Αυτή η αντιπάθεια σας είναι πολύ ειλικρινής»

J2US: Αποχώρησαν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη

J2US: Η σπόντα του Δημήτρη Μακαλιά για τα σχόλια της κριτικής επιτροπής