Δημήτρης Κοργιαλάς: «Με την Ευρυδίκη δε μιλάμε αυτό το διάστημα»

Τι είπε για την τηλεοπτική του συνάντηση με τον Μπάμπη Στόκα;

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Tatiana Live» για τις γυναίκες της ζωής του, την πρώτη σύζυγό του, τη Δημήτρούλα του όπως την αποκαλεί, την Ευρυδίκη και το χωρισμό τους, τη νέα του σχέση με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου, αλλά και την τηλεοπτική του συνάντηση με τον Μπάμπη Στόκα.

https://www.youtube.com/embed/SWaw3aKIgZo 

«Η Ευρυδίκη είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο πέρασα πολλά χρόνια. 100% στο λέω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, σίγουρα δε μιλάμε αυτό το διάστημα. Και νομίζω ότι δεν έχει κανείς όρεξη να μιλήσει στον άλλο, αλλά σου υπογράφω πως πολύ πολύ σύντομα θα είμαστε όπως είμαι εγώ με τη Δήμητρα. Δεν μιλάμε γιατί δεν είναι καλό να μιλάμε, έχει μία διαφορά. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε τώρα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι είναι καλό να μένει χώρια. Να κάτσει ο καθένας να δει τι θέλει, τι θέλει να κάνει, να κάνει μια άλλη σχέση και μετά βρίσκεσαι μαζί. Πρέπει να του δίνεις χώρο του άλλου να προχωρήσει μπροστά. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να το κάνεις. Επειδή τον αγαπάς πρέπει να του δώσεις το δικαίωμα να προχωρήσεις μπροστά.» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Parole: Η συνάντηση Στόκα – Κοργιαλά μετά το χωρισμό με την Ψυχίδου

Ο νέος συνεργάτης της Αννίτας Πάνια στην βραδινή εκπομπή της Parole στο Epsilon Τον ξέρω χρόνια. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος, είναι πολύ κοντά στην κόρη του. Τι να κάνω να πλακωθούμε; Πάνω από όλα αγάπη. Ο Μπάμπης είναι πολύ καλός άνθρωπος και είναι σούπερ.»

https://www.youtube.com/embed/0O3kB01eV8g