Δημήτρης Κοργιαλάς: «Είχα φρικάρει! Ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως…»

Δημήτρης Κοργιαλάς

«Είναι πιο άρρωστο να το πάρεις στα σοβαρά. Ή έχουμε χαζέψει όλοι, ή δεν ξέρω...»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρέθηκε στο Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα έχει αλλάξει στην καθημερινότητα του το παιδί, αλλά και την απόφαση της συντρόφου του Φωτεινής Ψυχίδου να μετακομίσει στην Καλαμάτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Πολύ καλά έκανε. Εκείνη την περίοδο εγώ δούλευα Θεσσαλονίκη. Δεν περνούσε πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, οπότε η καλύτερη απόφαση που μπορούσε να πάρει ήταν να πάει στην Καλαμάτα και εμένα με βολεύει γιατί είναι στην επαρχεία δίπλα στη θάλασσα και πηγαίνω για ψάρεμα. Δεν θα μείνουμε μόνιμα. Απρίλιο τελειώνει όλη η άδεια που έχει η Φωτεινή,οπότε θα γυρίσουμε Αθήνα κανονικά. Δεν μου αρέσει, δεν τα πήγαινα καλά με την Αθήνα ποτέ, αλλά θα το κάνουμε. Και η δουλειά μου είναι εδώ πέρα, πρέπει να το κάνουμε.»

[dfp_ads id=236982]

Με αφορμή μια απάντηση που είχε δώσει ο Δημήτρης Κοργιαλάς πριν λίγο καιρό σχετικά με το ποιο είναι το τραγούδι που αρέσει στον μικρό του, όπου τότε είχε δηλώσει: «Συνήθως του βάζω στην τηλεόραση αυτά τα κλιπάκια τα hip hop, που είναι κάτι γυναίκες γυμνές και κουνάνε τους πωπούς. Του αρέσουν πάρα πολύ!», η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε σχετικά με αυτό.

«Το τι έχω διαβάσει για εμένα… Είχα φρικάρει. Ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως. Εγώ γελάω. Η υπόθεση όλη είναι ότι περνάς από μια τηλεόραση και ακούγεται ένα μπιτ από εκεί πέρα και το παιδάκι γυρνάει και αρχίζει και χορεύει. Επειδή έχω τρακ με τις κάμερες, πετάω τις σαχλαμάρες τις δικές μου. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι αυτό είναι μια πλάκα, δεν το παίρνεις στα σοβαρά όμως. Είναι πιο άρρωστο να το πάρεις στα σοβαρά. Ή έχουμε χαζέψει όλοι, ή δεν ξέρω… Από την Καλαμάτα που έρχομαι για να πάω στη δουλειά μου εδώ, βλέπω στο δρόμο τον κόσμο ο οποίος είναι τρελαμένος.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο!